1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

نخستین کارگاه آموزشی کشت ذرت با حضور متخصصان این محصول و کشاورزان پیشرو استان تهران با همکاری بخش خصوصی و مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان تهران برگزار شد.

به گزارش خبرنگار ایاگنا نخستین کارگاه آموزشی کشت ذرت با همکاری شرکت خصوصی توسعه کشت ذرت هامون برگ و  مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی استان و با  شرکت بیش از ۱۵۰ نفر از کشاورزان پیشرو و کارشناسان کشت ذرت استان تهران برگزار شد.

عضو هیات علمی و محقق گیاهان علوفه‌ای مرکز تحقیقات در این کارگاه آموزشی گفت: با توجه به اینکه خاک اغلب مناطق استان درجه شوری بالایی دارد و این شوری موجب می‌شود تا بعضی از عناصر ضروری گیاه جذب نشود حتما باید از کودهای مناسب به صورت محلول پاشی استفاده کرد.

به گفته بهنام زند، با توجه به اینکه ذرت در استان تهران بعد از برداشت گندم و جو  کشت می‌شود و طول دوره رشد آن با توجه به تغییر فصل و سرد شدن هوا کوتاه است، توصیه میشود به جای استفاده از ارقام پرمحصول از ارقامی استفاده شود که زودرس هستند و دوره رشد کوتاه‌تری دارند.

استاد دانشگاه‌های ترکیه نیز به عنوان سخنران در این کارگاه، ضمن انتقال دانش و تجربیات خود، جدیدترین متدهای کشت ذرت را به شرکت کنندگان گوشزد کرد.

محمد اوزوستون با معرفی کامل مورفولوژی و فیزیولوژی گیاه ذرت گفت: یکی از مهمترین مراحل رشدی ذرت مرحله گرده افشانی ذرت است که در این مرحله باید آبدهی به مزرعه به مدت ۱۰ روز ادامه یابد زیرا وجود رطوبت کافی در این مرحله موجب خواهد شد تا گرده افشانی به طور کامل انجام گیرد.

وی همچنین کود دهی در مرحله ۴ برگی  را بسیار مهم شمرد و افزود: استفاده از علفکش تنها تا این دوره مجاز است و بعد از مرحله ۴ برگی نباید از علفکش استفاده کرد.

وی همچنین برای داشتن ارتفاع حداکثر بلال، کود دهی سرک در مرحله ۸ برگی را مهم دانست و عنوان کرد: با توجه به اینکه تشکیل بلال در مرحله ۱۰ برگی اتفاق می‌افتد و ریشک‌ها شروع به رشد می‌کنند کود دهی در مراحل ۸ برگی مهم است.

این کارشناس ذرت از دیگر عوامل مهم در کشت ذرت و برداشت محصول خوب را شوری خاک عنوان کرد و گفت: ذرت گیاهی است که در درجه شوری صفر تا دو بهترین عملکرد را دارد و در درجات شوری بالاتر این عملکرد کاهش می‌یابد.

جواد حسن‌پور، رییس مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی استان تهران نیز برگزاری چنین دوره‌هایی را بسیار سودمند عنوان کرد و گفت: این دوره‌ها با حضور کارشناسان مجرب و متخصص می‌تواند راهکارهای علمی و جدید در کاشت، داشت و برداشت محصولات را در اختیار کشاورزان قرار دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید