1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

اگرچه افزایش تعرفه جو و متعاقب آن بالا رفتن قیمت این محصول به نفع دامداران نیست، اما نمایندگان این بخش از موقتی بودن این اتفاق خبر می‌دهند.

به گزارش خبرنگار ایاگنا قیمت جو در سه سال اخیر، نسبت به سال‌های قبل از آن، از ثباتی نسبی برخوردار بوده و مصرف‌کنندگان که بیشتر آنها را قشر دامدار تشکیل می‌دهد، از بازار این نهاده رضایت داشتند، اما در برخی از برهه‌های زمانی لازم است برای کنترل واردات این محصول به کشور، تعرفه آن تغییر کرده و منافع کشاورزان نیز به موازات سود دامدار، حفظ شود؛ این همان نکته‌ای است که رئیس اتحادیه سراسری دامداران ایران، امروز با خبرنگار ایاگنا در میان گذاشت.

حسین نعمتی گفت: معمولاً تعرفه جو از اردیبهشت ماه افزایش یافته و این روند تا مردادماه هر سال ادامه می‌یابد.

وی معتقد است: این امر موقتی بوده و نمی‌تواند برای دامداران نگرانی ایجاد کند؛ زیرا سیاست‌های دولت اقتضا می‌کند که منافع دامدار و کشاورز را در کنار هم دیده و سپس تصمیم نهایی را بگیرد. به عبارتی در فصول برداشت و آغاز خرید تضمینی این محصول، لازم است که تعرفه واردات جو به قدری افزایش یابد که کسی با واردات آن به قیمت ارزان‌تر، جو خارجی را به دولت نفروشد. بنابراین در مقاطع زمانی اینچنینی، افزایش تعرفه‌ها بسیار لازم است.

نعمتی عنوان کرد: البته در زمان‌هایی که قیمت دلار به اندازه کافی بالاست، دیگر نیازی به افزایش تعرفه نیست که این موضوع نیز در سال‌های گذشته اتفاق افتاد.

وی یادآور شد: بعد از پایان خرید جو از کشاورزان، دوباره وزنه به سمت دامداران سنگینی کرده و دولت برای حمایت از آنها تعرفه را کاهش می‌دهد.

سخنان این نماینده بخش خصوصی در حالی است که چندی پیش، مدیر عامل همین اتحادیه از احتمال افزایش تعرفه جو خبر داده و گفته بود: “سال گذشته که خرید تضمینی جو از طرف دولت انجام شد، حدود یک میلیون تن از این محصول روی دست دولت ماند؛ بنابراین ابتدا ارز آن را از مبادله‌ای به آزاد تغییر دادند و اکنون قرار است تا یک ماه آینده، تعرفه آن به ۱۰ درصد افزایش یابد. در صورتی که چنین رویدادی اتفاق بیفتد، قیمت جو وارد شده به کشور، برای تاجر یک‌هزار تومان در هر کیلوگرم تمام می‌شود و قطعاً بین یک‌هزار و ۱۰۰ تا یک‌هزار و ۲۰۰ تومان در بازار عرضه خواهد شد. این در حالی است که هم‌اکنون نرخ این محصول حدود ۷۰۰ تومان در هر کیلوگرم به دست دامدار می‌رسد.”/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید