1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

بارندگی درایران ودر طول فصل بهار به مقدار قابل توجهی بوده و این می تواند خبر خوبی برای خرمای ایران باشد ، چراکه در چند سال گذشته خشکسالی شدید وجود داشته است.

به گزارش ایاگنا از وبسایت freshplaza بهناز بیک ” Behnaz H. Beik “مدیر شرکت خرمای ایرانی “آبان آریا ” (Aban Arya. )می گوید: “ما در این مورد بسیار خوشحال هستیم. پیش بینی می کنیم که سال خوبی برای محصولات کشاورزی، به ویژه برای خرما باشد. باید آماده برداشت خوبی برای امسال باشیم . مگر در مواردی که اتفاق غیر منتظره ، مانند موج گرمای شدید یک هفته قبل از برداشت محصول، روی دهد .”

برداشت برای انواع خرما مانند Mozarati در هفته دوم یا سوم ماه اوت آغاز می شود، در حالی که گونه های دیگر مانندPyarom از هفته دوم یا سوم اکتبر به بعد برداشت می شود. این به این معنا است که به طور کلی فصل برداشت خرمای ایران معمولا از اواسط ماه اوت (مهر) تا اوایل نوامبر (آّبان) به طول می انجامد.

وی توضیح می دهد: “کل صادرات ما برای سال ۲۰۱۶ بالغ بر۱۲۰۰ تن بود. این درحالی است که تا زمان عرضه جدید که از اواسط سپتامبر تا اواسط اکتبر است ، می توانیم ۱۰۰ تا ۲۰۰ تن از انواع خرمای pitted Sayer به فروش برسانیم .” این صادر کننده ایرانی، امیدوار است که حجم صادرات ۲۰ درصد افزایش یابد.

وی افزود: “ما موفق به ارائه خدمات خوب به مشتریان خود در زمینه مقادیر زیاد، قیمت رقابتی و زمان تحویل شده ایم. ما همچنین به بهبود روابط دیپلماتیک بین ایران و دیگر کشورها می اندیشیم، به خصوص در مورد کشورهای اروپایی که نسبت به تجارت با ایران علاقه مند هستند. ما زمانی که در نمایشگاه SIAL Paris (۱)۲۰۱۶ پاریس شرکت کردیم ، متوجه این موضوع شدیم. چرا که نگرش مشتریان اروپایی نسبت به زمانی که تحریم ها علیه ایران بود ، بسیار مثبت تر شده بود.”

به گفته وی، قیمت های فصلی برای ۲۰۱۷ مشابه سال ۲۰۱۶ و بازار داخلی هم دارای ثبات است. همچنین به دلیل آگاهی افراد از خواص درمانی خرما ، تقاضا در بازار صادرات افزایش یافته است.

در حال حاضر شرکت ها برای ماه رمضان به خرید خرما اقدام می کنند. سفارشات برای ماه رمضان معمولا حداقل یک ماه قبل از رمضان انجام می شود.

وی یادآور شد:”در زنجیره توزیع در مقیاس بزرگ، معمولا با موافقت ، عرضه خرما ، شش تا هفت ماه قبل از ماه رمضان آغاز و دریافت محموله ها ، سه ماه قبل از ماه رمضان انجام می شود.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید