1076
آخرین خبرها
گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد

فهرست

خبرهای استانی

با وجود اینکه به اندازه کافی تولید زیتون در کشور داریم، اما به‌دلیل حضور گسترده دلالان، بخش زیادی از این محصول به کارخانه‌ها نمی‌رسد و در شرایط غیراستاندارد عمل‌آوری و توزیع می‌شود.

عضو شورای ملی زیتون امروز در گفت‌وگو با خبرنگارایاگنا با اعلام این خبر گفت: تولید غیراستاندارد علاوه بر اینکه سلامت جامعه را با مشکل روبه‌رو می‌کند، باعث از دست رفتن بازارهای داخلی و صادراتی می‌شود.

نادر جلالت با اشاره به افزایش قیمت روغن و کنسرو زیتون، خواستار برنامه‌ریزی دولت برای واردات شد و افزود: هم‌اکنون فصل برداشت زیتون به پایان رسیده و بخش زیادی از این محصول در دست دلالان است و واردات در مقطع زمانی کنونی می‌تواند با تعادل بخشیدن به قیمت‌ها، جولان دلالان در بازار را مهار کند.

وی تأکید کرد: این واردات به هیچ وجه به تولیدکنندگان زیان نمی‌رساند، زیرا محصول از دست باغداران خارج شده و در اختیار دلالان قرار دارد.

جلالت با بیان اینکه افزایش قیمت یک محصول کاهش مصرف را به همراه دارد، ادامه داد: روغن زیتون از محصولاتی است که مصرف آن سلامت جامعه را به همراه دارد. به همین دلیل کنترل قیمت و حفظ سطح مصرف این محصول از اهمیت زیادی در کشورهای پیشرفته برخوردار است.

وی با تأکید بر لزوم اصلاح تعرفه‌ها در شرایط حاضر بیان کرد: در حال حاضر تعرفه واردات برای روغن زیتون ۲۷ درصد است که با مالیات بر ارزش افزوده بیش از ۳۰ درصد می‌شد، این در حالی است که واردات روغن پالم که مصرف فراوان آن زیان‌های زیادی به همراه دارد، تنها ۱۰ درصد است.

عضو شورای ملی زیتون با اشاره به جلسه اعضای این شورا با مسئولان وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکلات کنونی صنعت، یادآور شد: نمایندگان شورا در این جلسه علاوه بر پیشنهاد کاهش تعرفه واردات، پرداخت یارانه به کارخانه‌های فرآوری را نیز مطرح کردند.

جلالت درباره نحوه پرداخت این یارانه، عنوان کرد: دولت می‌تواند درآمدی را که از تعرفه واردات این محصولات دریافت می‌کند، به‌صورت یارانه برای خرید زیتون با قیمت مناسب از باغداران در اختیار کارخانه‌های فرآوری قرار دهد تا زمینه حذف دلالان فراهم شود.

وی آموزش باغداران را از دیگر پیشنهادات مطرح شده در این جلسه عنوان کرد و اظهار داشت: نحوه سورت، استفاده از سبد به جای گونی، استفاده از روش های نوین و مکانیراسیون از مواردی است که باید باغداران نسبت به آن آگاهی پیدا کنند./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید