1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران گفت: شرکت خدمات حمایتی برای کشت پاییزه در سال زراعی جدید، تا پایان آبان ماه باید ۹۰۰ هزار تن نهاده کشاورزی را برای کشاورزان تامین کند.

حمید رسولی در گفتگو با خبرگزاری ایاگنا افزود: بر اساس وظایف قانونی که به شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران محول شده و طبق برنامه‌های ابلاغی وزارت جهاد کشاورزی، امسال باید ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن نهاده از محل تولید داخلی و همچنین  از بازارهای خارجی تامین شود که بخش زیادی از این برنامه محقق شده است.

وی تصریح کرد: برای کشت پاییزه و سال زراعی جدید نیز تامین ۹۰۰ هزار تن نهاده کشاورزی در دستور کار قرار دارد که  از شهریور تا پایان آبان ماه باید توسط کارگزاری‌های شرکت خدمات حمایتی به کشاورزان تحویل داده شود.

رسولی ادامه داد: برای تامین و تدارک ۲ میلیون و ۳۰۰ هزار تن نهاده کشاورزی شرکت خدمات حمایتی بیش از ۱۰ مناقصه داخلی و بین المللی برگزار و در پی آن با شرکت‌های بزرگ تولیدکننده کود شامل تولیدکنندگان داخلی و خارجی قرارداد منعقد کرده است.

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی افزود: در حال حاضر برای کشت پاییزه ۳ محموله کود شامل سولفات پتاس و سوپر فسفات تریپل در بندرهای خارجی آماده بارگیری هستند؛ ۶۰۰ هزار تن کود نیز از محل ۹۰۰ هزار تن کشت پاییزه از تولیدکنندگان داخلی خریداری شده است که بخش اعظم آن از شرکت‌های پتروشیمی داخلی تامین می‌شود.

رسولی با اشاره به توانمندی و ظرفیت‌های مناسب کارخانه‌های داخلی در تولید کود شیمیایی، گفت: کارخانه‌های داخلی دارای توانمندی‌های زیادی در زمینه تولید انواع کودهای کشاورزی هستند اما در برخی موارد کمبودهایی هم داریم.

وی افزود: برای نمونه در تولید کود ازته تمامی نیازهای کشور از تولید داخل تامین می شود اما در تولید کود سوپر فسفات تریپل ظرفیت تولید محدود  است؛ همچنین در تولید کود سولفات پتاس نیز کمتر از۳۰ درصد از نیاز کشاورزان در داخل تولید می‌شود.

وی گفت:در مجموع برای ۹۰۰ هزار تن کود مورد نیاز کشت پاییزه امسال تنها ۳۰ درصد وارداتی و ۷۰ درصد دیگر از تولیدات داخل خریداری، تامین و تدارک شده است.

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران در خصوص انتقادها مبنی بر کیفیت کودهای داخلی، تصریح کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران نه تنها بر فرایند تولید، حمل و توزیع کودهای خریداری شده از محل  تولیدات  داخلی اعمال نظارت می‌کند بلکه کودهای وارداتی را نیز در فرایند نظارتی بسیار دقیق و نظام یافته‌ای از کشورهای مبدا تا وصول و تخلیه آن در مقصد دنبال می‌کند.

رسولی نظام کنترل کیفی مستقر در شرکت خدمات حمایتی را یکی از سازمان یافته‌ترین نظام‌های کنترلی در ایران دانست و افزود: در این نظام کنترل کیفی، هر گونه انحراف از استاندارد و مغایرتی بی درنگ به مسئولان مربوط، منعکس می‌شود. این نظام کنترلی همانگونه که اشاره شد تمامی مراحل تولید، توزیع، حمل و مصرف را در بر می‌گیرد.

وی ادامه داد: در بخش کودهای داخلی نیز نظارت‌ها به صورت مستمر و دایم انجام می‌شود. رسولی گفت: موسسه خاک و آب هم به صورت رندومی تمامی انواع مواد کودی را نمونه برداری و آزمایش می‌کند. به این ترتیب تمامی کودهایی که در شبکه شرکت خدمات حمایتی کشاورزی ایران تامین و توزیع می‌شوند، با حاکمیت طرح جامع کنترل کیفی، به صورت مستمر ممیزی و نظارت می‌شوند.

مدیر عامل شرکت خدمات حمایتی تصریح کرد: خط قرمز ما در این شرکت کیفیت است و چنانچه در سایر موضوعات انعطافی نشان دهیم در خصوص کیفیت کودهای توزیع شده بسیار دقیق و بدون انعطاف عمل می‌کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید