1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

محمد ملک‌زاده در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی یکی از مشکلات کشاورزان را عدم آشنایی با نهاده‌های مناسب و نظارت بر آنها برشمرد و افزود: کودها و سموم نابجایی در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد که نظارت درستی هم روی آن انجام نمی‌شود.

وی به عنوان مثال به وضعیت پسته دامغان اشاره کرد و افزود: امسال بیش از 50 درصد از درختان پسته این منطقه ریزش برگ داشتند که مشخص نیست به علت مصرف سموم بی‌کیفیت بوده یا مسائل دیگر.

ملک‌زاده یکی دیگر از مشکلات اصلی پسته‌کاران را نداشتن بازار بعد از برداشت محصول عنوان کرد و گفت: اکثر محصول پسته روی دست کشاورزان می‌ماند و خیلی کمتر از هزینه تولید و پایین‌تر از قیمت واقعی پسته خود را می‌فروشند.

رئیس نظام صنفی انجمن‌های کشاورزی ایران در پاسخ به این سوال که قرار بود تا شرکت‌های کنسرسیوم صادراتی برای صادرات محصولات کشاورزی تشکیل شود، کار به کجا رسیده، گفت:‌ متأسفانه خیلی چیزها گفته می‌شود که اگر انجام می‌شد تا الان مشکلی نداشتیم. کشاورز نمی‌تواند هم محصول تولید و هم برای آن بازاریابی کند.

وی ادامه داد: پس از اجرای قانون تمرکز که وظایف بازرگانی به وزارت جهاد کشاورزی واگذار شد، باید ابزار لازم نیز در اختیار این وزارتخانه قرار گیرد تا اختیار تام داشته باشد و بتواند از کشاورزان حمایت کند.

به گفته ملک‌زاده هم‌اکنون ایجاد شرکت‌های هلدینگ برای ایجاد زنجیره ارزش از تولید تا مصرف در دستور کار قرار دارد.

رئیس نظام صنفی انجمن‌های کشاورزی ایران  همچنین از صندوق حمایت از توسعه و سرمایه‌گذاری کشاورزی خبر داد و گفت: این صندوق با کمک معاونت باغبانی وزارت کشاورزی و نظام صنفی فعالیت خود را آغاز کرده که نمونه آن حمایت از باغداران مرکبات شمال و نخل‌داران جنوب است.

خبرنگار خبرگزاری در مورد تعرفه بالای آمریکا که برای جلوگیری از واردات پسته ایران وضع کرده پرسید که ملک‌زاده پاسخ داد: تولید پسته از نظر کمی در آمریکا بالاست ولی از نظر کیفیت به پسته ایران نمی‌رسد، برای همین آمریکا برای اینکه بتواند محصولات خود را بفروشد تعرفه 200 درصدی برای جلوگیری از واردات پسته ایران وضع کرده است اما بازار فقط محدود به این کشور نیست. ما باید توسط دولت و رایزنی‌های وزارت خارجه با کشورهای اطراف ازجمله قطر، روسیه و کشورهای عربی که مشتری خوب پسته ما هستند رایزنی کنیم.

ملک‌زاده در پایان گفت: هم‌اکنون کشورهایی همچون چین، بنگلادش و افغانستان در جشنواره پسته ایران برای مبادله این کالا اظهار تمایل کرده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید