1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی از سالانه ۱۵۰ دستاورد تحقیقاتی کشاورزی در این سازمان خبر داد.

به گزارش ایاگنا از روابط عمومی سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی، اسکندر زند در بازدید از مرکز تحقیقات و آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کردستان با قدردانی از زحمات همکاران شاغل در این مرکز، وظایف شش گانه این سازمان را پژوهش و فناوری، تولید محصولات فناورانه، ثبت و نظارت، مدیریت ذخایر و تحقیقات و ترویج برشمرد.

وی با اشاره به دستاوردهای سازمان گفت: سالانه ۱۵۰ دستاورد تحقیقاتی در سازمان داریم و تولید حدود ۱۰۰ درصدی داروهای دامی، ۵۰ درصد داروهای طیور و عمده واکسن های انسانی و همچنین تولید شش هزار و ۵۰۰ هسته بذر نیز از دستاوردهای شاخص سازمان به شمار می رود.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی با بیان اینکه از وظایف اصلی دیگر سازمان تعیین محقق معین، تالار ترویج، انتقال یافته و آموزش کارکنان و بهره برداران است، یادآور شد: هیات امنایی شدن سازمان مهم ترین نقطه عطف سازمان بوده، این مهم جز با تلاش مجدانه و مستمر مسئولان در ستاد سازمان قابل تحقق نبود.

زند در ادامه به تبیین برنامه های خود در بدو ورود به سازمان پرداخت و اعلام کرد: در ۳ ماهه اول فعالیت به تدوین برنامه های سازمان سپری شد و طی مدت تصدی ریاست سازمان با اجرای موفق آیین نامه دانشگاه ها اکنون در تمامی زمینه ها با دانشگاه ها شرایط یکسانی برقرار شده و کاملاً مطابق آئین نامه دانشگاه ها در سازمان تحقیقات نیز عمل می شود.

وی با اشاره به نظرات بیان شده از سوی نمایندگان همکاران خود در استان کردستان اظهار داشت: باید قدردان شرایط حاضر بود؛ زیرا اکنون بهترین فرصت مطالعاتی در اختیار اعضای هیات علمی و محققان قرار گرفته و با توجه شرایط مساعد پرداختی ها اکنون مسیر از سمت دانشگاه ها و سایر ارگان های مرتبط به طرف سازمان منعکس گردیده و مطالبات و خواسته های پرسنلی طوری انجام شده است که هیچکس حاضر به خروج از سازمان نیست، بلکه بخش های دیگر متمایل به خدمت در زیر مجموعه سازمان تحقیقات هستند.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی افزود: با اجرای قانون هیات امنایی شدن سازمان درصدی از پرداختی های پرسنل لازم است از درآمدهای مراکز تأمین شود؛ زیرا در زمینه تأمین منابع مالی چاره ای جز این نیست، دولت بخشی از هزینه ها و پرداختی های سازمان را تقبل می کند و مجبوریم مابقی هزینه ها را از طریق اقدامات و کوشش های بیشتر در خصوص درآمد زایی انجام دهیم .

زند در ادامه به وضعیت نسبت پرسنل هیات علمی به غیر هیات علمی نیز گریزی زد و اعلام کرد: اصلاح این امر لازمه اجرای شعار اصلی سازمان در خصوص چابک سازی و اثرگذاری سازمان بوده و لازم است این امر به مرور زمان تحقق یابد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی، برنامه بعدی سازمان را نوسازی آن بیان کرد و گفت: آنچه برای سازمان مهم است خروجی آن است، نه تعداد طرح ها و تصویب و اجرای آن ها. لازم است این مهم سرلوحه تمام فعالیت های مراکز قرار گیرد.

وی با بیان اینکه در حال حاضر سامانه علم سنجی ایجاد شده و سامانه اثربخشی در آموزش و ترویج و دیگر حوزه ها نیز در حال اجراست، خاطرنشان ساخت: همچنین برنامه پنجم سازمان نظارت و ارزشیابی است و این امر سازمان را هوشمند می سازد و یکی از برنامه های بزرگ سازمان چابک سازی و هوشمندسازی به شمار می رود.

رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی در پایان خواستار تلاش مضاعف همکاران زیر مجموعه سازمان در تغییر نگرش کارکنان به طرف کارمحوری شد و اظهار کرد: باید تلاش ها به سمت کار در مزرعه برود و فعالیت ها و اقدامات محققان در آن مسیر قرار گیرد.

سدری، رئیس مرکز تحقیقات و آموزش استان کردستان نیز در این بازدید با ارائه گزارش تصویری مبسوطی به بیان وضعیت مرکز در تمامی بخش های تحقیقات و ستادی پرداخت .

در پایان این بازدید با اهداء لوح تقدیر و جوایز از محققان و همکاران برتر مرکز تحقیقات آموزش کشاورزی و منابع طبیعی کردستان توسط معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی تقدیر به عمل آمد.

معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان تحقیقات، آموزش و ترویج کشاورزی را در این بازدید نجفیان رئیس موسسه تحقیقات اصلاح و تهیه نهال و بذر، رضایی رئیس مؤسسه تحقیقات علوم دامی، موسوی مسئول هماهنگی امور مراکز تحقیقاتی، آموزشی و مدیریت ترویج استان ها در سازمان تحقیقات و صادقیان مطهر نماینده ایکاردا در ایران همراهی کردند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید