1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

خوراک طیور در سال جاری با توجه به وضع موجود، سال آرامی را در پیش دارد.

دانشیار دانشگاه تهران امروز در گفت‌وگو با خبرنگارایاگنا  درباره وضعیت تأمین نهاده‌های صنعت طیور گفت: امسال پیش‌بینی می‌شود که سال آرامی در بازار نهاده‌ها حکم‌فرما باشد.

حسن مهربانی‌یگانه با اشاره به اینکه عوامل مختلفی در تعیین قیمت خوراک دخیل هستند، افزود: با توجه به شرایط مساعدی که در تولید ذرت و سویا در جهان به‌وجود آمده و سطح زیر کشت به همراه عملکرد این محصولات افزایش داشته است، جای هیچ نگرانی برای تامین نهاده و یا افزایش ناگهانی قیمت‌ها وجود ندارد. زیرا نرخ داخل ایران هم با فاصله‌ای اندک، از قیمت‌های جهانی پیروی می‌کند.

به گفته وی، صنعت طیور کشور به حدود ۹ میلیون تن خوراک احتیاج دارد و تقریباً شش میلیون تن از این مقدار، به مصرف طیور گوشتی می‌رسد که بین ۳,۸ تا ۴ میلیون تن آن ذرت است. ایران نیز به‌طور میانگین، سالانه بیش از شش میلیون تن واردات ذرت دارد.

مهربانی‌یگانه با بیان اینکه در سال ۹۶ قیمت اقلام خوراکی به ثباتی نسبی رسیده است، اظهار کرد: ذرت برزیل در حال حاضر حدود ۷۶۰ تا ۷۷۰ تومان در هر کیلوگرم قیمت دارد و ذرت اوکراین نیز بین ۶۲۰ تا ۶۳۰ تومان.

سخنان این کارشناس در حالی است که طی دو سال گذشته، بیشتر اقلام خوراکی به‌ویژه ذرت که عنصر اصلی خوراک طیور را تشکیل می‌دهد، بیشترین قیمت خود را در فصل بهار تجربه کرده‌اند و پس از آن در نیمه دوم سال روندی کاهشی داشته‌اند. البته تقریباً همه ساله قیمت این کالاها در اسفند ماه سیر صعودی به خود گرفته است

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید