1076
آخرین خبرها
بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی

فهرست

خبرهای استانی

تلفاتی که آنفلوآنزا متوجه طیور می‌کند تنها به خسارت‌های مالی مزرعه‌داران مربوط نمی‌شود، بلکه صنایع بالادستی، ازجمله تولیدکنندگان خوراک دام نیز در این خسارت، سهیم هستند.

به گزارش ایاگنا  به نقل از رویترز، یکی از تولیدکنندگان خوراک دام فرانسه (SNIA) گفت: با توجه به شیوع گسترده آنفلوآنزای پرندگان در فرانسه، تقاضای خرید خوراک دام بیش از ۳۳۰ هزار تن کاهش داشته است. این اتفاق، ناشی از حذف گله‌های مختلف طیور به‌ویژه اردک بوده و به‌نظر می‌رسد این روند نزولی تا برقراری آنفلوآنزا همچنان ادامه داشته باشد.

فرانسه در بین کشورهای اروپایی بیش از همه درگیر سویه N۸N۵ آنفلوآنزا شده که بسیار مسری است (همان سویه‌ای که در ایران مشاهده شد). این سویه که از اواخر سال گذشته به‌ویژه در مناطق جنوب غربی فرانسه نفوذ کرد تا به حال بسیاری از گله‌های اردک را به نابودی کشانده که عواقب آن صنعت تولید خوراک دام را نیز متضرر کرده است (جنوب غرب فرانسه مهد تولید غذایی لوکس به نام Gras fioe است که از فراوری کبد اردک یا غاز به دست می‌آید).

حدود ۱۰ میلیون اردک به دلیل شیوع آنفلوآنزا از بین رفته‌اند. همچنین بنا بر حکم دولتی، در مناطق پرخطر، پرورش این پرنده حداقل تا پایان ماه مه ممنوع است. کارشناسان اقتصادی می‌گویند این امر موجب شده تقاضا برای خرید خوراک به ویژه ذرت که جزء اصلی خوراک اردک را تشکیل می‌دهد، بین ۲۴۰ تا ۲۵۰ هزار تن کاهش یابد. تولیدکنندگان ذرت در همین راستا ماه گذشته گفته بودند که افت تقاضا به میزان دست‌کم ۱۵۰ هزار تن به دلیل شیوع آنفلوآنزا اتفاق افتاده است.

رئیس انجمن مرغ ITAVI گفت: این بحران همچنین به تولید ۱۳,۴ میلیون قطعه جوجه ضربه وارد کرده که ۱۰ میلیون آن سهامی خاص و مابقی سهامی عام هستند. این در حالی است که فرانسه سال گذشته ۷۵۵ میلیون جوجه تولید کرده بود. بنابراین میزان خسارت به تولید مرغ این کشور بسیار کمتر از اردک تخمین زده می‌شود.

کارخانه‌داران خوراک دام تاکید می‌کنند به دلیل شیوع آنفلوآنزا در سالن‌های پرورش جوجه میزان تقاضای خوراک تا ۸۰ هزار تن پایین آمده است؛ بنابراین مجموع (مصرف برای اردک و مرغ) خرید تناژ خوراکی که به دلیل شیوع این بیماری کاهش داشته به بیش از ۳۳۰ هزار تن می‌رسد. فرانسه به‌تنهایی در سال ۲۰۱۶ به میزان ۲۰ میلیون و ۴۰۰ هزار تن خوراک دام تولید کرده است.

اگرچه سالن‌های پرورش مرغ نسبت به مزارع اردک، آسیب کمتری از سویه H۵N۸ دیده‌اند، اما پرورش دهندگان مرغ، در نزدیکی مزارع آلوده اردک، تولید را متوقف کرده و برای جلوگیری از گسترش بیشتر بیماری، در حال حاضر جوجه‌ریزی نمی‌کنند./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید