1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

به گزارش ایاگنا به نقل از خبرگزاری فارس، یعقوب دوجی  در نشست خبری به آمار شناورهای فعال در عرصه صید و صیادی، آبهای خزر و جنوب کشور اشاره کرد و گفت: 12 هزار شناور سنگین و سبک با تولید سالانه 600 هزار تن انواع صید در دریای خزر و آبهای جنوب کشور فعالیت می‌کنند که طبق برآورد ما امسال میزان صید تا حدی افزایش داشته است.

وی در ادامه گفت: در استان هرمزگان که فصل صید 44 روز بوده و به تازگی پایان یافته است، 2 هزار و 42 تن میگو برداشت شده که البته این رقم جدای از میزان میگوی پرورشی است و نسبت به سال قبل 23 درصد افزایش صید داشته‌ایم و نسبت به 10 سال گذشته 58 درصد افزایش صید دریایی ثبت شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری صیادی ایران همچنین به افزایش صید ماهیان استخوانی شمال کشور هم اشاره‌ کرد و گفت: 20 هزار و 136 تن انواع ماهی استخوانی توسط تعاونی‌های صیادی پره صید شده است که نسبت به سال قبل 11 درصد افزایش داشته است.

وی همچنین به توسعه ابزار صیادی برای صید در عمق آبهای جنوب کشور اشاره کرد و گفت: با کمک شیلات بررسی ماهیان در اعماق 400 متر را آغاز کرده‌ایم که با توجه به امکانات مدرن، امکان صید آنها وجود دارد و در تولید میزان و اشتغال‌زایی اهمیت به سزایی در پی دارد.

دوجی همچنین به بحث خدمات بیمه‌ای برای صیادان اشاره‌ای کرد و گفت: برای نخستین‌بار ستاد و کارگروهی در سازمان شیلات ایران با حضور نمایندگان 7 استان ساحلی از جمله گلستان، مازندران و گیلان در شمال و استان‌های سیستان و بلوچستان، هرمزگان، بوشهر و خوزستان در جنوب برگزار شده است.

مدیرعامل اتحادیه سراسری صیادی ایران، بالا بودن نرخ بیمه در شمال کشور را یکی از مشکلات صیادان برشمرد و افزود: با توجه به فصل صید در شمال کشور، صیادان تنها شش ماه فعال هستند و در کنار آن به دلیل تعداد زیاد افراد فعال در تعاونی‌های صیادی، حق بیمه آنها رقمی حدود 270 هزار تومان در ماه درنظر گرفته می‌شود که برای صیادان پرداخت آن مقدور نبوده و مقرون به صرفه نیست.

وی ادامه داد: از طرف دیگر دولت برای تعدیل جمعیت صیادی اقدام به بازخرید نیروی صیادان مازاد کرده و 2 هزار نفر را بازخرید کرده است، در حالی که این مسائل برای صیادان جنوب صدق نمی‌کند، چرا که این صیادان در کشتی‌هایی فعالند که زیر پنج نفر شاغل داشته و قانونی برای آنها تصویب شده که به دلیل تعداد کم می‌توانند از پرداخت حق بیمه معاف بوده و از همان قانون بیمه کشاورزی یعنی 100 هزار تومان در ماه را پرداخت کنند، در صورتی که برای صیادان شمال چنین امکاناتی وجود ندارد.

وی اظهار امیدواری کرد، با پیگیری‌های این اتحادیه مشکل صیادان شمال کشور نیز برطرف شود.

خبر دیگری که مدیرعامل اتحادیه سراسری صیادی ایران اعلام کرد، این بود که برای کاهش قیمت تمام‌شده آبزیان و افزایش سهم آن در سفره خانوار به دنبال راهکاری برای عرضه مستقیم این محصولات در پایتخت هستیم.

وی گفت: یکی از مشکلات توزیع در شهر تهران، وجود سازمان‌هایی از جمله سازمان میادین و میوه و تره‌بار است که باید با کار کارشناسی بیشتر و دقت بیشتری بتوانیم عرضه مستقیم را به همراه قیمت پایین آغاز کنیم، تا مشکلی ایجاد نشود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید