1076
آخرین خبرها
بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی

فهرست

خبرهای استانی

اگرچه قانون، پرداخت مالیات برای تمام فعالیت‌های کشاورزی را مشمول معافیت کرده، اما اجرای آن در مورد شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ که در قالب یک مجموعه تولید می‌کنند، با اما و اگر سازمان امور مالیاتی همراه است.

دبیر انجمن ملی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایاگنا با اعلام این خبر گفت: مطابق ماده ۸۱ قانون مالیات‌های مستقیم، تمام فعالیت‌های پرورش طیور از پرداخت مالیات معاف هستند، اما این موضوع تاکنون در مورد شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ که از نظام‌های نوین بهره‌برداری است و عمر آن پس از مطالعات چندین ساله وزارت جهادکشاورزی به حدود سه سال می رسد، مصداق پیدا نکرده است.

علی صابری، با اشاره به اینکه سازمان امور مالیاتی، با تفسیر عنوان پرورش طیور به مرغداری‌ها، تنها آن‌ها را از پرداخت مالیات معاف کرده است، افزود: حال اگر این مرغداری‌ها در قالب شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ و در چارچوب قرارداد یا تفاهمنامه‌ای با هم همکاری داشته باشند مشمول پرداخت مالیات خواهند شد. از آنجایی که معافیت این بخش تولیدی برای حفظ قدرت خرید مردم در تأمین پروتئین مورد نیازشان است بنابراین باید این معافیت تا آخر خط تولید محصول نهایی (‌گوشت مرغ کامل یا قطعه‌بندی‌شده با بسته‌بندی سرد یا منجمد) تسری یابد.

به گفته وی، مسئله اینجاست که با توجه به متن قانون، تمام فعالیت‌های مربوط به پرورش طیور، اعم از مرغ اجداد، مرغ مادر، جوجه‌کشی، سالن پرورش مرغ گوشتی، کارخانه خوراک دام و حتی کشتارگاه در قالب شرکت‌های زنجیره‌ای نباید مالیات پرداخت کنند.

صابری عنوان کرد: اکنون مانند قدیم، مرغ زنده در بازار به فروش نمی‌رسد که مشمول معافیت مالیاتی باشد. سال‌هاست که عرضه مرغ زنده با توجه به تأکید متولیان بهداشتی ممنوع و منسوخ شده است. امروزه کشتار مرغ با بهترین دستگاه‌های روز دنیا و عرضه آن به بازار به‌صورت لاشه مرغ کامل یا قطعه بندی شده (‌با توجه به قدرت خرید و انتخاب مردم‌) به دو صورت سرد و منجمد با برند مشخص صورت می‌پذیرد. بنابراین باید شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ مورد حمایت و از پرداخت مالیات معاف شوند. این در حالی است که سازمان امور مالیاتی، هنوز بر امر تولید تا زمان زنده بودن مرغ، تأکید داشته و بعد از آن را جزو حیطه تولید محسوب نمی‌کند.

دبیر انجمن ملی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ، اظهار کرد: از ابتدای سال ۹۵ برای رفع این مشکل، با وزیر امور اقتصادی و دارایی مکاتباتی انجام و همچنین جلساتی را با ریاست کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی برگزار کرده‌ایم. اگرچه در همه جلسات برای حل این مشکل، قول مساعد داده‌اند، اما بیش از یکسال از این ماجرا گذشته و هنوز تصمیمی در این باره اتخاذ نشده است.

صابری تاکید کرد: وقتی دولت بر نظام‌مند کردن مالیات کشور اصرار دارد، حل مشکل مالیاتی شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ نیز یکی از مواردی است که برای جلوگیری از اجحاف در حق تولیدکننده گوشت مرغ‌، نیاز به اصلاح داشته و باید هرچه سریع‌تر به آن رسیدگی شود.

وی گفت: بدین‌منظور انتظار است سازمان امور مالیاتی جهت برخورداری ارکان تولید در شرکت‌های زنجیره‌ای تولید گوشت مرغ از معافیت مالیاتی، با توجه به فرایند مورد عمل این شرکت‌ها در سراسر کشور، راه حل مناسبی را ارائه کند

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید