1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

معاونت زراعت وزیر جهاد کشاورزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی، یکی از دلایل کاهش مصرف کود در کشور را عدم ارتباط مناسب میان کارشناسان مربوطه و کشاورزان عنوان کرد و گفت: متأسفانه در برهه‌ای از زمان، خاک را به جای کود به کشاورزان فروختند. آنها نیز وقتی شاهد عدم تأثیر مواد مورد استفاده شده بودند، از مصرف کود سر باز زدند. ما در دو سال گذشته تلاش کردیم تا از این تقلب‌ها جلوگیری کنیم و کیفیت کود را ارتقاء دهیم.

عباس کشاورز با تأکید بر اینکه ما بزرگ‌ترین مصرف‌کننده کود و سم در دنیا نیستیم و تنها شش‌دهم کود دنیا را به نسبت سهم کشاورزی کشور مصرف می‌کنیم، افزود: این عقاید ناشی از کم‌توجهی، بدکیفیت بودن مقطعی کودها و بدمصرفی برخی کشاورزان بوده است، اما در دید کلی، کشاورزی ما از کمبود کود رنج می‌برند.

وی خاطرنشان کرد: متأسفانه کود کشور دچار تعدد اجتهاد کارشناسی شده است، در حالی که تنها مرجع اجتهاد کود کشور، مؤسسه خاک و آب است.

کشاورز ادامه داد: باید بتوانیم تعدد فرمول کودی را افزایش دهیم و در این فرمول کودهای آلی و بیو و همچنین تناوب را وارد کنیم، چون این میزان کود برای مصرف کشور کافی نخواهد بود.

وی با بیان اینکه میزان مصرف کود باید سالانه افزایش پیدا کند تا به میزان مطلوب دست پیدا کنیم، تصریح کرد: تنوع کودی در کشور کم است و باید این تنوع را در ویترین کودی کشور افزایش دهیم و همچنین ترکیب آنها با مکمل‌هایی مانند بیو، آلی و… را نیز در دسترس کشاورزان قرار دهیم، چون یکی از دلایل عمده عدم مصرف کود از سوی کشاورزان، کمبود تنوع است.

معاونت زراعت وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: کشاورزان در برخی موارد به‌دنبال کودی هستند که در کشور موجود نیست و به همین علت از مصرف کود منصرف می‌شوند.

کشاورز با بیان اینکه در سال گذشته تمرکز ما بر ثبت مواد کودی بوده و مشکل کیفیت کود حل شده است، تأکید کرد: با بخشنامه‌ای که از خردادماه سال جاری از سوی وزیر جهاد کشاورزی ابلاغ خواهد شد، هیچ کودی بدون شماره ثبت، اجازه ورود به بازار را نخواهد داشت و با متخلفان برخورد می‌شود.

وی از تنوع‌سازی در انواع کودها خبر داد و اظهار داشت: در حال حاضر در شرکت خدمات حمایتی ۱۶ نوع کود موجود است که باید این تعداد افزایش یافته و به ۲۷ نوع برسد؛ این امر نیازمند فعال‌تر شدن بخش خصوصی است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید