1076
آخرین خبرها
شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور

فهرست

خبرهای استانی

علی جمشیدی مسئول واحد مرتع اداره مرتع وآبخیزداری روز یکشنبه در گفت وگو با خبرنگار خبرگزاریافزود: در بخش محصولات فرعی جنگل، مرتع و داروهایی گیاهی و صنعتی 135 گونه گیاهی در استان سمنان وجود دارد که از این تعداد 40 گونه گیاهی در دامغان شناسایی شده است.
وی افزود: تویه دروار، طزره و چهار گنبدان، از مهمترین مناطق رویش گونه های گیاهی دارویی در شهرستان دامغان به شمار می روند.
جمشیدی اضافه کرد: 150هزار هکتار از مراتع دامغان دارای گیاهان دارویی و سبزی های مرتعی شامل آویشن، کاکوتی، وشق، سریشو، اشتر قاز، بو مادران، باریجه، گون، پونه و وشنگ است که برداشت این گیاهان دارویی، باید براساس اصول فنی و با کسب مجوز از اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دامغان خواهد بود.
وی ادامه داد: 4.5 درصد از اراضی دامغان را مراتع تشکیل می دهد و در حال حاضر بیش از یک هزار و 144 بهره بردار با ظرفیت 144هزار و 256 واحد دامی از مراتع این شهرستان بهره برداری می کنند.
مسوول واحد مرتع اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دامغان، با بیان این که استان سمنان دارای سه میلیون و 741 هزار و 356 هکتار مرتع است، گفت: از این میزان 543 هزار و 343هکتار معادل 51.4 درصد در شهرستان دامغان قرار دارد.
در سال 94 بیش از یک هزار 200 هکتار در 15 منطقه استان سمنان، نهال های گیاهان دارویی کاشت شده است.
مساحت مراتع کل کشور 86 میلیون هکتار است که از این میزان سه میلیون و 700 هزار هکتار در استان سمنان قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید