1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

به گزارش خبرنگار کشاورزی ایاگنا علی‌اکبر مهرفرد صبح امروز در حاشیه افتتاحیه دومین نمایشگاه بین‌المللی گوشت و فرآورده‌های گوشتی در جمع خبرنگاران در پاسخ به این سؤال که با توجه به شرایط نامطلوب بسته‌بندی در صنایع تبدیلی چه تمهیداتی برای این مسئله در نظر گرفته شده، گفت: یکی از مهم‌ترین مسائل رعایت موازین بهداشتی و بسته‌بندی در تولید، برداشت، ‌انتقال و در نهایت بسته‌بندی پایانی است و ما اکنون در زمینه میوه و سبزیجات و بسته‌بندی آنها مشکلاتی داریم و برای آنکه ضایعات این محصولات کمتر شود، باید فکری به حال آن بکنیم.

وی تصریح کرد: البته در حوزه گوشت و فرآورده‌های گوشتی این محصولات با تکنولوژی نوین در کشور عرضه می‌شود و نیاز است تا با استفاده از سرمایه‌گذاری خارجی و دانش فنی کار را توسعه دهیم؛ چراکه بسیاری از برندها اکنون تحول خود را از بسته‌بندی شروع کرده‌اند و سعی می‌کنند در بسته‌بندی‌های جدید مدت ماندگاری محصولات‌شان را بالا ببرند.

مهرفرد در جریان بازدید از نمایشگاه میتکس گفت: اکنون یکی از شرکت‌ها نوعی از بسته‌بندی گوشت تازه را ارائه کرده که بین 20 تا 25 روز قابلیت نگهداری گوشت تازه را دارد که اگر چنین چیزی باشد، بسیار خوب است، البته نباید فراموش کرد که بسته‌بندی نباید قیمت تمام‌شده را بالا ببرد.

معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی با تأکید بر اینکه ایران اگرچه در حوزه بسته‌بندی چندان پیشرفته نیست، اما مراحل ابتدایی را هم طی نمی‌کند، افزود: باید سعی کنیم که در راستای امنیت غذایی دنیا بهتر حرکت کنیم.

ورود رسمی یک میلیون تن برنج خارجی از ابتدای امسال

وی همچنین در مورد آمار واردات برنج طی 6 ماه گذشته گفت: حدود یک میلیون تن برنج در این 6 ماه به کشور وارد شده است و اکنون در دوره ممنوعیت واردات برنج هستیم.

خبرنگاران از مهرفرد پرسیدند که ظاهراً واردات رسمی برنج نسبت به مدت مشابه سال گذشته 40 درصد افزایش داشته که وی این‌گونه پاسخ داد که این مسئله به دلیل آن است که بخشی از واردات غیررسمی برنج کنترل شده است.

وی ادامه داد: ما مدام بازار برنج را پایش و کنترل می‌کنیم که یکی کنترل قیمت برنج در بازارهای داخلی و یکی دیگر کنترل نامحسوس در مورد میزان واردات است؛ چراکه حمایت از تولید برنج داخلی در سال‌های اخیر افزایش داشته است و درعین‌حال مصرف‌کنندگان برنج ایرانی بیشتر شده‌اند.

معاون حجتی همچنین تصریح کرد: یک نکته‌ای هم برنج داخلی را تهدید می‌کند و آن هم آسیب‌پذیریی‌هایی است که به دلیل اختلاط برنج داخلی با دیگر انواع برنج‌ها انجام می‌شود.

مهرفرد در مورد کشف محموله‌های قاچاق برنج اظهار بی‌اطلاعی کرد و گفت: معمولاً کالاهای مختلفی توسط دستگاه‌هایی همچون نیروی انتظامی و ستاد مبارزه با قاچاق کالا کشف می‌شود، اما آمار موثقی در این زمینه ندارم.

واردات میوه از هیچ کشوری نداریم

وی همچنین در مورد واردات میوه از سایر کشورها به ایران نیز به‌صراحت گفت: ما از هیچ کشوری واردات میوه نداریم و اگر بحثی در مورد واردات کیوی از نیوزیلند مطرح شد، یک شرکت نیوزیلندی با نام زیسپری با کشاورزان ما در قالب تعاونی برای توسعه بازار همکاری‌هایی را آغاز کرده که این به معنای تنظیم بازار و ورود دولت برای واردات از کشورهای خارجی نیست و تاکنون هم هیچ‌گونه محموله کیوی حتی خارج از فصل وارد ایران نشده است.

* سیب مازاد برای صادرات نداریم/ خرید تضمینی سیب درجه 3 از یک ماه پیش

معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی همچنین در مورد وضعیت صادرات سیب‌ و سیب‌هایی که اکنون در برخی باغات روی زمین ریخته است، گفت: ما مشوق‌هایی را برای صادرات سیب در نظر گرفته‌ایم که نمونه آن سیاست تعرفه‌ای در قبال صادرات سیب و واردات موز است که همین سیاست سبب شد سال گذشته 300 هزار تن سیب از سردخانه‌ها خارج و صادر شود.

وی ادامه داد: امسال نیز خرید تضمینی سیب را در دستورکار قرار داده‌ایم که سازمان تعاون روستایی از یک ماه پیش خرید تضمینی سیب درجه 3 را به قیمت کیلویی 350 تومان در دستورکار قرار داده است، تا برای تولید کنسانتره استفاده شود.

معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی افزود: درعین‌حال اینکه می‌گویند سیب باغداران روی زمین مانده درست نیست؛ چراکه سال گذشته خیلی بارآمد نبوده و سیب زیادی برای صادرات نداشته‌ایم که دپو شده باشد.

خبرنگاران از معاون بازرگانی وزیر جهاد کشاورزی پرسیدند، پس تصاویر منتشرشده از سیب‌های روی زمین باغات چیست که وی با لبخندی پاسخ داد: باغدار که نمی‌تواند سیب را با چسب به درخت بچسباند و بالاخره سیب رسیده قبل از جمع‌آوری روی زمین می‌ریزد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید