1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی با بیان اینکه ایران رتبه اول دنیا در فرسایش خاک را دارد گفت: در هر هکتار ۱۶.۵ تن فرسایش خاک وجود دارد که ۲.۵ برابر متوسط جهانی است.

به گزارش خبرنگار کشاورزی  محمدعلی طهماسبی امروز در حاشیه گشایش دومین نمایشگاه بین‌المللی باغبانی، گلخانه و نهاده‌ها در تهران درباره احتمال سرمازدگی در باغات کشور اظهار کرد: برآوردی در خصوص سرمازدگی مانند سال گذشته امسال انجام نشده و آن سرمازدگی بی‌سابقه بود که در 2 آذر دمای هوا به منفی 14 درجه زیر صفر برسد و این سرما چند روز پایداری داشته باشد.

وی با بیان اینکه این سرمازدگی باعث شد که بافت گیاه از بین برود، افزود: اقداماتی مانند سیستم مولد آب، ماشین‌های گرماساز و هواساز برای مقابله با این سرمازدگی مورد نیاز است که به دلیل غافلگیری کشاورزان نتوانستند از آن بهره بگیرند.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی ادامه داد: کاهش شدید دما در مناطق خراسان رضوی و جنوبی، استان مازندران، گیلان، زنجان و تویسرکان بروز کرد که این سرمازدگی در سطح وسیع امکان خدمات‌رسانی توسط دولت به کشاورزان را نداشت و خود آنها نیز آمادگی لازم را نداشتند.

طهماسبی ادامه داد: دولت برای ایجاد آمادگی در کشاورزان برای مقابله با سرمازدگی بدون سقف به کشاورزان ارائه می‌دهد تا آنها بتوانند دستگاه‌های مورد نیاز خود را با سود 15 درصدی خریداری کنند.

وی در ادامه صحبت‌های خود درباره خسارت وارد شده به منطقه کرمانشاه در زلزله اخیر، اظهار کرد: برآورد اولیه توسط بخش جهاد کشاورزی انجام داده است اما میزان دقیق آن مشخص نیست.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی یادآور شد: دولت خود تسهیلاتی متفاوت از آنچه همیشه به کشاورزان ارائه می‌دهد به زارعان و کشاورزان این منطقه ارائه خواهد داد.

* ایران رتبه اول فرسایش خاک در جهان

طهماسبی با اشاره به اینکه فرسایش خاک در ایران زیاد است گفت: ایران دارای بیشترین فرسایش خاک در دنیا است به طوری که در هر هکتار 16.5 تن فرسایش به وجود می‌آید که 2.5 برابر متوسط جهانی است.

وی ادامه داد: این فرسایش خاک حاصل فرسایش بادی، باران و سیلابهایی است که مشاهده می‌شود و عدم پوشش گیاهی مناسب باعث شده که نتوانیم آب را جذب کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی  در خصوص نحوه آبیاری ارضی شیب‌دار گفت: در این اراضی از آب باران و سد استفاده می‌شود و هیچگونه مصرف اضافی آب با توسعه گشت در اراضی شیب‌دار نخواهیم داشت همچنین مراحل کاشت و تولید محصولات در اراضی شیب‌دار از طریق تکنیک‌های خاصی انجام می‌شود.

طهماسبی ادامه داد: در بخشهای مختلف کشور تکنیک‌های خاصی برای کشاورزی استفاده می‌شود به طوری که در بوشهر باغهای‌ زیرزمینی وجود دارد که محصولاتی مانند انگور در آن تولید می‌شود و از کشور فرانسه برای مطالعه در این خصوص به ایران آمده‌‌اند.

وی در بخش دیگری از صحبت‌های خود با بیان اینکه 5 میلیون تن انواع مرکبات در سالجاری تولید می‌شود گفت: 300 هزار تن از این مرکبات کیوی است و در مجموع مشکل خاصی برای تامین بازار شب عید نداریم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور باغبانی  یادآور شد: با توجه به تولید مازاد پرتغال در کشور به دولت پیشنهاد شده که برای صادرات پرتغال 500 تومان د رهر کیلو جایزه صادراتی در نظر گرفته شود.

وی در پاسخ به سوالی گفت: درباره صادرات کیوی توافقنامه‌ای به امضا نرسیده است و تنها یک شرکت نیوزیلندی برای صادرات این محصول از ایران به کشورمان آمد همچنین یک شرکت ایتالیایی نیز از ایران کیوی به سایر کشورها صادر می‌کند.

طهماسبی در پاسخ به تسنیم در خصوص صادرات مازاد تولید مرکبات سیب و کشمش اظهار کرد:‌ از طریق صادرات و واردات پایاپای این برنامه تولید می‌شود و متقاضیان می‌توانند از طریق صادرات سیب، کشمش و پرتقال امکان واردات موز با تعرفه پایین داشته باشد.

وی گفت: در سال گذشته حدود 350 هزار تن سیب صادر شد که برآورد می‌شود در سالجاری نیز به همین میزان صادرات این محصول را داشته باشیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید