1076
آخرین خبرها
کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو آغاز کشت نخود در کرمانشاه به روش مدیریت تلفیقی نگاهی به وضعیت بازار گوشت جزییات اجرای طرح سایبانی برای تولید انواع سبزی و صیفی در کشور هدف‌گذاری صادراتی ۲,۵ میلیارد دلاری زعفران تجمع مرغداران گوشتی مقابل ساختمان وزارت جهاد کشاورزی قیمت کنجاله سویا متعادل شد وزارت جهاد درخواستی برای افزایش قیمت شیرخام ندارد فروش گوشت ۹۰۰ هزار تومانی با مجوز سازمان حمایت انار شب یلدای امسال ۲.۵ برابر گران‌تر شد کاهش صادرات محصولات صنعتی و کشاورزی ایران پس از برجام

فهرست

خبرهای استانی

مدیر صندوق بیمه محصولات کشاورزی خراسان جنوبی گفت:

بیشترین میزان زیان مربوط به شهرستانهای قاینات، زیرکوه، سربیشه و بیرجند است که با افزایش دمای هوا به 35 تا 40 درجه سلسیوس به طور متوسط 10 تا 25 درصد به محصول و درختان پسته خسارت وارد شد.
وی با بیان اینکه روند خسارت گرما زدگی به باغ های پسته استان در حال افزایش است، یادآور شد: در شهرستان سرایان نیز در اثر افزایش دمای هوا به درختان انار، پسته، و بادام 30 تا 40 درصد خسارت وارده شده است.
وی اضافه کرد: احتمال خسارت دیگر محصولات استان از جمله زرشک و انار نیز وجود دارد.
از 18 هزار و 432 هکتار باغ های پسته استان 11 هزار و 174 هکتار آن(60 درصد)بارور است و از این لحاظ رتبه ششم تولید پسته ایران به این خطه از کشور تعلق دارد.

سالانه 17 هزار تن پسته در خراسان جنوبی تولید می شود.
پیش از این هاشم ولی پور مطلق، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان گفته بود که با افزایش دما و کاهش بارندگی در سال زراعی 95- 94 باید منتظر خسارت گرمازدگی به گیاهان زراعی و باغی بود.
هم اکنون 131 هزار هکتار اراضی خراسان جنوبی به کشت محصولات زراعی و 57 هزار و 500 هکتار به کشت محصولات باغی اختصاص دارد، میزان تولید محصول زراعی و باغی استان 795 هزار تن است.

یک پاسخ

  1. سلام
    سم مونتو امسال اثر نکرده، نماینده شرکت بایر آلمان در ایران مسئول هست، لطفا این مشکل بزرگ را مطرح کنید، شرکت بایر در سال گذشته فروخته شده به صاحب جدید، این قطعا در مدیریت تولید سم، لطفا کمک کنید به کشاورزان پستخه کار زحمتکش، باید وازرت جهاد کشاورزی بی تفاوت نباشد، سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی اقدام فوری در حمایت از پسته کاران خراسان جنوبی را انجام دهد، باید از این غول بزرگ تولید سم که خدمت بزرگی به کنترل پسیل پسته در کشور ایران و جهان کرده تشکر کرد، امامشکل امسال ممکن است به دست کاری کیفی سم مربوط باشد.
    مسئولین جهاد کشاورزی استان خراسان جنوبی از نماینده شرکت پارسیان وارد کننده سم توضیح دقیق بخواهند چرا فرمول سم یا کیفیت آن دست کاری شده است.
    و یا بایستی دولت در رسانه ها سریغا به حل این مشکل بزرگ که میلیارد ها خسارت به پسته کاران و اقتصاد کشور می زند به نحو فوری بپردازند تا شرکت بایر آلمان از ارسال خدای نکرده سموم فاسد یا کم کیفیت به ایران خوداری و یا اگر تخلفی صورت گرفته فورا اطلاع رسانی شود و مشکل حل شود.
    باید سموم مونتو به آزمایشگاههای مجهز ارسال و اندازه گیری کیفی شود تا بتوان عدم تاثیر سم را به تکنیک کار کشاورزان ربط داد یا به اقلیم و گرمای بی سابقه امسال و موارد مشابه. این کار را باید وزارت جهاد کشاورزی خیلی خیلی فوری انجام دهد، تاخیر باعث ضرر و زیان جبران ناپذیر خواهد بود.
    نویسنده این متن نیز به شدت از عدم نتیجه بخشی مونتو در سال جاری شاکی و خود تولید کننده پسته، استاد دانشگاه ایران و انگلستان با بیست و پنج سال سابقه کار و فوق دکتری تولید محصولات زراعی می باشد، پس در پاسخ به این سوال مدیریت بایر پارسیان دقت کافی مبذول فرمایند، تا به پاسخ غیر علمی متوسل نشوند، لطفا.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید