1076
آخرین خبرها
مروری بر عملکرد وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی وضعیت آب و هوا تا پایان هفته رفع سو استفاده ها با تامین کالاهای اساسی بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است!

فهرست

خبرهای استانی

آذر ۱۱, ۱۳۹۵

بازار جهانی امسال شاهد افزایش تولید کشمش آمریکا، ترکیه و ایران است، به همین دلیل قیمت‌ها روند کاهشی پیدا کرده و به‌نظر نمی‌رسد تصمیمات داخلی همچون کاهش یارانه کشمش از ۷۰۰ به ۲۰۰ تومان در بازار آن تأثیر چندانی داشته باشد.

معاون باغبانی وزیر جهاد کشاورزی امروز در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری با بیان اینکه در سال گذشته وضعیت صادرات کشمش بهتر از سال جاری بود، گفت: سال گذشته محصول کشمش کشور ترکیه به‌طور گسترده گرفتار آفت شد و این امر باعث بی‌رغبتی کشورهای اروپایی‌ به خرید کشمش تولیدی این کشور گردید.

محمدعلی طهماسبی افزود: این اتفاق فرصتی را در اختیار تجار ایرانی قرار داد تا کشمش ایران را در بازارهای اروپایی به فروش برسانند، اما در سال جاری علاوه بر افزایش میزان تولید، مرغوبیت کشمش ترکیه نیز بهبود یافته و دوباره این فرصت از ایران گرفته شده است.

وی در واکنش به این گفته که با توجه به شرایط حاکم بربازار جهانی کشمش، این صنعت نیاز به حمایت بیشتر دارد در صورتی که کاهش یارانه پرداختی خلاف این امر را نشان می‌دهد، بیان کرد: تعیین میزان یارانه محصولات کشاورزی، تصویب آن و تأمین اعتبارات خارج از وزارت جهاد کشاورزی صورت می‌گیرد. این تصمیمات معمولاً بر اساس اعتبارات موجود گرفته می‌شود و تا حد زیادی وزرات جهاد کشاورزی در آن نقشی ندارد. تصمیم کاهش یارانه کشمش نیز در شورای اقتصاد گرفته شده است.

طهماسبی با اشاره به کیفیت بالای کشمش ایرانی، اظهار داشت: مهمترین دلیل عدم موفقیت کشمش ایران در بازار جهانی، قیمت تمام‌شده آن است. در حال حاضر ترکیه هر تن از این محصول را به قیمت یک‌هزار و ۳۰۰ دلار در بازار جهانی عرضه می‌کند، در حالی است که قیمت تمام شده هر تن کشمش صادراتی در ایران یک‌هزار و ۴۰۰ دلار است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی در پایان با بیان اینکه میزان تولید در کشور ما در واحد سطح از کشورهای رقیب بسیار پایین‌تر است، اضافه کرد: بخش زیادی از دلیل قابل رقابت نبودن محصول کشمش ایران مربوط به شکل نامناسب مدیریت و تولید کشمش از باغ‌های انگور تا کارخانه‌های فرآوری است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید