1076
آخرین خبرها
پیش بینی وضعیت آب و هوا تا پایان هفته رفع سو استفاده ها با تامین کالاهای اساسی بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور

فهرست

خبرهای استانی

شهریور ۸, ۱۳۹۵

پایش محصولات کشاورزی برای بررسی میزان آلودگی به نیترانت و سایر آلاینده‌ها به‌صورت موردی بررسی شده و فاجعه‌آمیز نیست، اما برای تداوم پایش‌ها بودجه مستقل نیاز است.

رئیس مؤسسه تحقیقات خاک و آب امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری درباره برآورد میزان نیترات محصولات تازه‌خوری کشاورزی توسط این مؤسسه گفت: بر اساس بررسی‌های میدانی انجام‌شده، میزان نیترات در محصولات تازه خوری کشاورزی در مقایسه با دیگر کشورهای جهان فاجعه‌آمیز نیست.

کامبیز بازرگان افزود: به‌صورت تصادفی میزان نیترات در محصولاتی چون سیب‌زمینی در برخی نمونه‌های ارسالی بیش از حد مجاز گزارش شد که مربوط به کشاورزانی بود که محصولات خود را با فاضلاب آبیاری کرده یا بیش از حد، کود ازته مصرف کرده بودند.

وی خاطرنشان کرد: بالا بودن حد مجاز برخی آلاینده‌ها در یک محصول را نمی‌توان به کل تولیدات کشاورزی تعمیم داد.

رئیس مؤسسه تحقیقات خاک و آب ادامه داد: در حال حاضر پایش مداوم در محصولات کشاورزی وجود ندارد.

بازرگان تصریح کرد: وزارت جهاد کشاورزی پیشنهاد پایش محصولات کشاورزی را داده است و برنامه‌های ویژه‌ای نیز در دستور کار دارد، اما هنوز بودجه مشخصی برای این منظور در نظر گرفته نشده است.

وی در پایان اظهار داشت: اگر قرار است اطمینان به سلامت محصولات کشاورزی حاصل شود، لازم است با اعتبار مناسب پایش‌های مداوم انجام شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید