1076
آخرین خبرها
مروری بر عملکرد وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی وضعیت آب و هوا تا پایان هفته رفع سو استفاده ها با تامین کالاهای اساسی بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است!

فهرست

خبرهای استانی

آبان ۲۷, ۱۳۹۵

به گزارش خبرنگار خبرگزاری 150 نفر از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی پارلمان طی بیانیه‌ای، یک برگ گزارش ریزهزینه‌های تولید انگور و کشمش در یک هکتار باغ در سال 94 – 95 توسط کارشناسان و مهندسان جهادکشاورزی را برای اتخاذ تصمیم عاجل برای حمایت از کشاورزان ذی‌نفع به اطلاع رییس‌جمهور رساندند.

متن این بیانیه به شرح ذیل است:

با محاسبه انجام‌شده هزینه‌های داشت و برداشت یک هکتار باغ برای استحصال انگور و کشمش مبلغی بیش از 18 میلیون تومان محاسبه شده که میانگین برداشت انگور 15 تن است که کشمش حاصل از آن کمتر از 4 تن می‌باشد. نتیجه اینکه هزینه تولید هر کیلوگرم انگور 1500 تومان و هر کیلو کشمش کمتر از 5000 برآورد شده است.

این در حالی است که باغداران انگور کشور عموماً به علت عدم تمکن مالی با استفاده از تسهیلات بانکی امور مربوطه را انجام می‌دهند و برای بازپرداخت آن و سایر بدهکاری‌ها و تامین هزینه‌های متعارف زندگی نداشتن بازار خرید عادلانه یا چوب حراج به مال خود می‌زنند یا برای تمدید وام‌ها، سودهای بانکی را تامین می‌کنند که در هر دو صورت سود ناروا را برای دلالان و ظلم ناحق برای کشاورزان در بر خواهد داشت. بنابراین افزایش قیمت پس از خالی شدن دست کشاورزان زحمتکش نوش‌دارویی پس از مرگ سهراب است.

یارانه کشمش در سال‌های قبل بیش از 700 تومان بوده است در حالی امسال به 200 تومان تقلیل یافته است. مزید اطلاع تصمیم متخذ شده دولت محترم برای پرداخت مبلغ 2000 ریال به صادرکنندگان برای حمایت از افزایش قیمت کشمش به دلیل غیرکارشناسانه بودن نه تنها افزایش قیمتی را در بر نداشته بلکه تاثیر معکوس داشته و باعث تزلزل بیشتر بازار آن و حتی کاهش قیمت هم شده است.

انتهای پیام/

 

۲ پاسخ

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید