1076
آخرین خبرها
مروری بر عملکرد وزارت جهاد کشاورزی پیش بینی وضعیت آب و هوا تا پایان هفته رفع سو استفاده ها با تامین کالاهای اساسی بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است!

فهرست

خبرهای استانی

آبان ۲۰, ۱۳۹۵

معاون آب و خاک وزارت جهادکشاورزی از تزریق 6 هزار و 300میلیارد ریال (630 میلیارد تومان) اعتبار برای توسعه سامانه های آبیاری تحت فشار در استان های سراسر کشور در هفته آینده خبر داد و گفت: اجرای این طرح نقش بسزایی در صرفه جویی آب دارد.

 «علی مراد اکبری» روز پنج شنبه در هفتمین روز برگزاری بیست و دومین نمایشگاه مطبوعات و خبرگزاری ها در مصلی تهران، در بازدید از غرفه ایرنا افزود: امسال 500 میلیون دلار از صندوق توسعه ملی (به صورت 85 درصد بلاعوض در اختیار کشاورزان)، 2 هزارو 300 میلیارد ریال(230 میلیارد تومان) از محل منابع عمومی و 10 هزار میلیارد ریال(1000 میلیارد تومان) براساس مواد 10 و 11 قانون بودجه تخصیص می یابد که این مبالغ می تواند کمک قابل توجهی به توسعه این بخش کند.
وی با اشاره به این که حدود 4 میلیون هکتار از اراضی کشور نیازمند اجرای سامانه های نوین آبیاری است، ابراز امیدواری کرد این طرح در مدت 10 سال اجرایی شود.
اکبری تصریح کرد: از ابتدای اجرای طرح تاکنون بالغ بریک میلیون و 500 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در کشور انجام شده و بالغ بر 6 هزار و 800 مترمکعب صرفه جویی آب داشته است.
به گفته معاون وزیرجهادکشاورزی ، با اجرای کامل این پروژه به ازای هر هکتار آبیاری تحت فشار به طور میانگین 4 هزارو 400 مترمکعب آب صرفه جویی می شود.
اکبری با بیان این که راندمان آبیاری قطره ای 90 درصد است، اظهار داشت: با توجه به بالا بودن راندمان آبیاری قطره ای ، رویکرد ما به طور کامل تغییر کرده ، به طوری که در اجرای آبیاری تحت فشار سال گذشته تاکنون بالغ بر 60 درصد آبیاری قطره ای و 40 درصد آبیاری بارانی صورت گرفته است.** تجهیز 34 هزار هکتار آبیاری تحت فشار در هفت ماهه سالجاری
معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور آب و خاک افزود: باوجود آن که در سال 1395 اعتباری دریافت نکردیم، اما حدود 34 هزار هکتار آبیاری تحت فشار انجام شده و حدود 68 هزار هکتار آن در حال انجام است . بخشی از اعتبارات قرار است تا هفته آینده به این بخش تزریق می شود.
اکبری با بیان این که توسعه سامانه های آبیاری تحت فشار یکی از سیاست های وزارتخانه برای بهینه سازی مصرف آب است، گفت: اکنون یکی از روش هایی که می تواند به توسعه روش های نوین آبیاری کمک کند، اجرای روش های آبیاری میکرو است.
وی با اشاره به این که اکنون در کشور ظرفیت بسیار خوبی برای توسعه آبیاری تحت فشار وجود دارد، افزود: توان اجرای سالیانه 400 هزار هکتار از این طرح را داریم اما با وجود اعتبارات فعلی امیدواریم تا پایان سال مالی بتوانیم 200 هزار هکتار دیگر را به سامانه های نوین آبیاری مجهز کنیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید