1076
آخرین خبرها
افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور

فهرست

خبرهای استانی

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۶

پیش بینی می شود تولید پنبه کشور در سال زارعی جاری با افزایش ۴۰ هزار تنی به ۲۰۰ هزار تن برسد.

به گزارش ایاگنا میزان تولید این محصول در سال گذشته زراعی ۱۶۰ هزار تن بود، که افزایش میزان تولید بر اساس برنامه وزارت جهاد کشاورزی برای رسیدن به خودکفایی تولید پنبه کشور است که برای آن یک بازه زمانی ۱۰ ساله در نظر گرفته شده است.

 مجری طرح پنبه ادامه داد: در طرح افزایش ضریب خوداتکایی پنبه تا افق ۱۴۰۴ سطح زیر کشت این محصول به ۱۱۰هزار هکتار، تولید وش به ۴۰۵ هزارتن و میزان پنبه محلوج به ۱۷۵ هزار تن خواهد رسید، همچنین تولید در واحد سطح از۲.۲ تن در حال حاضر به ۳.۶ افزایش می یابد.

وی نیاز صنایع نساجی کشور به پنبه را ۱۲۰ هزار تن عنوان کرد و گفت: تا پایان این طرح ۸۰ درصد نیاز صنعت نساجی از داخل کشور تامین می شود.

هزار جریبی نخستین اقدامات انجام شده برای اجرای طرح خودکفایی پنبه را تامین به موقع و کافی نهاده های همچون بذر، کود و سم و دسترسی آسان کشاورزان به این نهاده ها بر شمرد.

وی با بیان اینکه اولویت بعدی در اجرای این طرح راه اندازی زنجیره تولید از مزرعه تا نساجی است، اظهار کرد: این زنجیره با همکاری تعاونی های کشاورزی، انجمن صنایع نساجی ایران و دفتر نساجی و پوشاک وزارت صنعت، معدن و تجارت راه اندازی می شود تا بخش زیادی از کار به بخش خصوصی واگذار شود.

هزار جریبی در پاسخ به این پرسش که چه زمانی برای راه اندازی این زنجیره تعیین شده است، گفت: مذاکرات اولیه انجام شده، اما هنوز تفاهم نامه ای به امضاء نرسیده است. اما امیدوارم بتوانیم تا پایان سال زراعی جاری و قبل از رسیدن به زمان برداشت بخشی از این زنجیره را راه اندازی کنیم.

وی با تاکید بر اینکه نقش نظارتی و حمایتی بخش دولتی و وزارت جهاد کشاورزی همچنان باقی می ماند، اضافه کرد: این صنعت همچنان از حمایت های یارانه ای، برنامه های آموزشی، معرفی و ورود دانش فنی به مزارع، تحقیقات، عملیات حفظ نباتات و … توسط بخش دولتی برخوردار خواهد بود.

مجری طرح پنبه در پایان خاطرنشان کرد: در سال زراعی جاری نیز در صورت نیاز خرید تضمینی این محصول انجام خواهد شد، اما با شرایطی که بر صنعت حاکم است به نظر می رسد امسال نیازی به ورود وزارت جهاد کشاورزی به خرید تضمینی نباشد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید