1076
آخرین خبرها
بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ

فهرست

خبرهای استانی

مرداد ۱۴, ۱۳۹۵

در برنامه گفت و گوی ویژه خبری که به موضوع پرداخت با تاخیر مطالبات گندم کاران کشور مورد بحث و بررسی قرار گرفت، معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور از دو طرح جدید دولت برای حل چالش نقدینگی کشاورزان به ویژه گندم کاران خبر داد.

به گزارش خبرنگار خبرگزاری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی و ملک زاده به عنوان رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی به عنوان میهمانان حاضر در استودیو و قنبری و پور محمدی به ترتیب به عنوان مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران و معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور به صورت میهمان تلفنی شرکت کردند تا به بحث و بررسی چالش پرداخت نشدن مطالبات گندمکاران که قریب به دو ماه از معوق ماندن آن ها می گذرد، بپردازند.

در ابتدا شاعری رییس کمیسیون کشاورزی مجلس شورای اسلامی ایران با ابراز خشنودی از این که تا ساعت ۱۶ امروز پنج شنبه با خرید ۱۰ میلیون تن گندم و افزایش تولید ۳۵ درصدی نسبت به پارسال، رکورد خرید شکسته شده است، گفت: در این میان متاسفانه دولت پیش بینی لازم را نداشته و ۶۶۶۳ میلیارد تومان از مطالبات گندمکاران کشور باق یمانده است

ملک زاده، رییس سازمان نظام صنفی کشاورزی کشورنیز در اظهار نظری کوتاه در تکمیل اظهارات شاعری گفت: تاکنون ۵۰ درصد از مطالبات گندمکاران باقی مانده است و از دهم تیرماه سال جاری تا امروز، ریالی به کشاورزان پرداخت نشده است.

قنبری مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز در تماس تلفنی مجری برنامه گفت: وجوه خرید تضمینی گندم از ۳ منبع وجوه دولتی به اعتبار۶۵۰۰ میلیارد تومان، تسهیلات بانکی به میزان ۵۲۰۰ میلیارد تومان و محل درآمدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران که ۱۷۰۰ میلیارد تومان تامین می شود که در مورد گزینه های هر ۳ منبع یاد شده، به ترتیب ۱۵۰۰ میلیارد تومان، ۱۳۰۰ میلیارد تومان و ۵۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

قنبری مدیرعامل شرکت بازرگانی دولتی ایران نیز در تماس تلفنی مجری برنامه گفت: وجوه خرید تضمینی گندم از ۳ منبع وجوه دولتی به اعتبار۶۵۰۰ میلیارد تومان، تسهیلات بانکی به میزان ۵۲۰۰ میلیارد تومان و محل درآمدهای شرکت بازرگانی دولتی ایران که ۱۷۰۰ میلیارد تومان تامین می شود که در مورد گزینه های هر ۳ منبع یاد شده، به ترتیب ۱۵۰۰ میلیارد تومان، ۱۳۰۰ میلیارد تومان و ۵۲۰۰ میلیارد تومان پرداخت شده است.

به گزارش خبرگزای اما مهم ترین بخش اظهارات برنامه  گفت و گوی ویژه خبری، اعلام تدابیر تازه پیش بینی شده برای پیشگیری از بروز مشکلات پیش آمده در پرداخت های سال زراعی پیش رو از سوی معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی به جای رویه نادرست توجیه هایی بود که در دولت قبل رسم بود تحویل مخاطبان برنامه های مشابه شود!

پور محمدی در ابتدا با اشاره به روال کار خرید تضمینی گندم و نحوه پرداخت آن در ۱۲۰۰ مکان از ۳۱ استان کشور ضمن تایید تاخیر رخ داده اظهار داشت: از آنجا که ۱۰ و نیم میلیون تن برنامه خرید گندم بوده و ۱۰ میلیون تن از این میزان خریداری شده است، لذا فقط ۵۰۰ هزار تن گندم برای خرید باقی مانده است. در واقع پس از این روال کار با سرعت بیشتر، معطوف به پرداخت مطالبات باقی مانده است.

معاون توسعه امور تولیدی سازمان مدیریت و برنامه ریزی کشور با بیان این که از این پس بریا استمرار موضوع خود اتکایی تولید گندم در کشور، نهادها و ابزارهای لازم طراحی شده است تا دیگر معضلاتی نظیر یک ماه تاخیر هم برای پرداخت دسترنج کشاورزان بروز نکند، برای نخستین بار از طریق همین برنامه اعلام کرد: اول آن که از هفته آینده، اوراق جدیدی در بورس اوراق بهادار به نام اوراق طلب برای خرید گندم منتشر خواهد شد تا دولت پول گندم را نقدی به کشاورز پرداخت کند. دوم اینکه کارت های خرید اعتباری برای خرید نهاده های کشاورزی توزیع خواهد شد تا هنگام کمبود منابع ریالی برای دولت امکان دریافت این نهاده ها برای کشاورز فراهم باشد. طرح هایی که بخشی از آن به صورت محدود در سال جاری و در حد کامل در سال زراعی آینده اجرایی و ملموس خواهد بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید