1076
آخرین خبرها
افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۲۴, ۱۳۹۵

در حالی که وزارت جهاد کشاورزی از اختصاص مبلغ یک‌هزار و ۲۱۰ میلیارد ریال برای تأمین مالی صادرکنندگان پسته خبر می‌دهد، تولیدکنندگان پسته معتقدند این پول گره‌ای از مشکلات آنها نخواهد گشود و تنها باعث قدرت گرفتن تجار و وادار کردن باغداران گرفتار به فروش پسته با قیمت پایین‌تر از نرخ تمام‌شده می‌شود.

رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه پسته‌کاران کرمان امروز در گفت‌وگو با خبرنگارخبرگزاری  با انتقاد از تأمین نقدینگی برای صادرکنندگان پسته، گفت: پرداخت پول‌ها به صادرکنندگان و تجار، گرهی از مشکلات تولیدکنندگان و باغداران پسته نخواهد گشود. این پول‌ها فقط باعث می‌شود که قدرت به دست صادرکنندگان و تجار بیفتند و آنان با تحت فشار قرار دادن باغداران گرفتار و نیازمند که از کمبود نقدینگی رنج می‌برند، حاصل دسترنج آنان را زیر قیمت بخرند.

جلیل مظهری افزود: اگر من اعتقاد داشتم که این کار به نفع تولیدکنندگان است با قاطعیت ازاین تصمیم حمایت می‌کردم و تمام تلاش خود را به‌کار می‌بستم تا هر چه زودتر این مبلغ به دست تجار و صادرکنندگان برسد، اما تجربه سال‌های گذشته نشان داده است این افراد همیشه از شرایط بد اقتصادی باغداران سوءاستفاده کرده‌اند.

وی با اشاره به خدمات ارزنده و رونق شرکت تعاونی‌های تولیدکنندگان پسته در سال‌های گذشته، خاطرنشان کرد: تلاش و لابی چند صادرکننده باعث شد تا مسئولان در دولت نهم و دهم نسبت به اقدامات شرکت تعاونی تولیدکنندگان پسته بدبین شوند و بدون هیچ تحقیقی و با تصمیم غیرکارشناسی جلوی رونق کار تعاونی‌ها که حامی و پشتیبان باغداران هستند، گرفته شود.

مظهری ادامه داد: اگر سابقه فعالیت شرکت‌های تعاونی تولیدکنندگان پسته بررسی شود، معلوم خواهد شد در سال‌های اولیه شکل‌گیری این تعاونی‌ها با وجود اینکه تعداد سهامدار کم بود و این همه امکانات در داخل و خارج وجود نداشت، اما باغداران با رضایت در صف‌های طولانی یک تا دو روز پشت درب شرکت تعاونی می‌ایستادند تا محصول خود را به تعاونی‌ها تحویل دهند.

وی تصریح کرد: شرکت تعاونی طی فعالیت خود هیچ‌گاه از استقبال باغداران و هجوم آن ها برای تحویل پسته مانند تجار، صادرکنندگان و پیله‌وران سوءاستفاده نکرده و قیمت‌های خرید را پایین نیاورد، در حالی که در این مدت شاهد هستیم به‌دلیل اینکه تعاونی‌ها نقدینگی ندارند تا خرید نقدی انجام دهند، تجار هر روز قیمت‌ها را به نفع و مصرف‌کننده خارجی و به ضرر باغدار ایران پایین می‌آورند.

رئیس هیأت‌مدیره اتحادیه پسته‌کاران کرمان یادآور شد: شرکت تعاونی طی سال‌های سال با هزینه خود توانستند بازارهای خارجی را برای ورود پسته ایران مهیا کنند و حالا دیگران بیایند و از این فرصت طلایی بدون صرف هزینه استفاده کردند.

مظهری تأکید کرد: مدیرعامل بانک کشاورزی استان در نشست مشترک مجمع نمایندگان کرمان، معاونان و مدیران وزارت دارایی که به جهت بررسی راهکارهای حمایت از تولیدکنندگان پسته و خرما برگزار شد، اذعان داشت که طی سال‌ها اعتبارات ویژه در اختیار عده‌ای انگشت شمار به اصطلاح صادرکننده پسته قرار گرفته است و آنها پول‌ها را بازنگرداندند و حداقل سالی یک‌بار وام را تمدید کردند. حتی این مدیرکل تلویحاً معتقد بودند هر مبلغ دیگر هم به این افراد تسهیلات اعتباری پرداخت شود به این سهل و آسانی بازگردانده نخواهد شد.

وی در پایان اظهار داشت: ای کاش چاره‌ای اندیشه می‌شد که نقدینگی‌ها در اختیار شرکت تعاونی‌ها قرار می‌گرفت تا مانند گذشته این شرکت‌ها پسته باغداران را تحویل بگیرند و اجازه ندهند تا چند نفر دلال و خریدار پسته، گلوی باغداران را بفشارند./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید