1076
آخرین خبرها
بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۴, ۱۳۹۵

با توجه به آنکه برخی مناطق کشور هنوز مطالبات خود را بابت فروش محصول گندم دریافت نکرده‌اند، هنوز کشت آغاز نشده و پیش‌بینی می‌شود تولید این محصول استراتژیک دچار مخاطره شود.

دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم ایران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری با اعلام این خبر گفت: برخی مناطق گندمکاری هنوز ۵۰ درصد از بهای گندم فروخته‌شده را دریافت نکرده‌اند و همزمان با آغاز سال زراعی جدید سردرگمی بهره‌برداران دوچندان شده است.

علی خان‌محمدی افزود: کشاورزان مجبور هستند نهاده‌ها را نقدی خرید کنند و در شرایط فعلی باید منتظر عنایت دولت باشند.

وی با اعلام اینکه کشت دیرهنگام مشکلات ثانویه را به‌وجود خواهد آورد، خاطرنشان کرد: شرکت خدمات حمایتی کشاورزی کارت‌های اعتباری را به‌صورت پایلوت در اختیار بهره‌برداران گذاشته است و هنوز عده زیادی از بهره‌برداران بی‌نصیب هستند.

خان‌محمدی ادامه داد: پایداری تولید در خطر قرار گرفته است و اگر به‌زودی وضعیت مطالبات مشخص نشود، با کاهش پنج تا شش‌هزار تنی گندم در سال زراعی جدید روبه‌رو خواهیم بود.

صندوق توسعه ملی به گندمکاران توجه کند

دبیر اجرایی بنیاد توانمندسازی گندم ایران تصریح کرد: صندوق توسعه ملی که قرار است به بخش کشاورزی کمک مالی کند، در شرایط حاضر در خدمت تجهیز سیستم‌های آبیاری تحت فشار قرار گرفته و به گندمکاران عنایتی ندارد.

وی یادآور شد: پیشنهاد شده است که خرید، فروش و تأمین نهاده‌ها در حوزه گندم خصوصی شود تا خود کشاورزان در بخش وارد شده و اقدامات لازم را انجام دهند.

خان‌محمدی تأکید کرد: دولتی بودن محصول استراتژیک گندم باعث شده رانت‌هایی به‌وجود آید و سود آن نصیب صنایع وابسته شود.

گندمکاران نیازمند یارانه مستقیم هستند

مدیرعامل خبرگان کشاورزی اظهار داشت: تولید امسال گندم ۱۴,۵ میلیون تن پیش‌بینی می‌شود که ۱۱.۵ میلیون تن آن به‌صورت تضمینی خریداری شده و مابقی خودمصرفی یا صرف خرید در مرغداری‌ها و سایر موارد شده است.

وی قیمت یک‌هزار و ۴۰۰ تومانی برای خرید تضمینی گندم در سال زراعی جدید را مناسب دانست و گفت: لازم است دولت هرچه سریع‌تر قیمت تضمینی محصولات کشاورزی ازجمله گندم را اعلام کند و برای گندم پیشنهاد یک‌هزار و ۴۰۰ تومانی از سوی بهره‌برداران مناسب است.

خان‌محمدی همچنین افزود: خرید گندم کیفی با قیمت بالاتر نیز از پیشنهادات این بخش است و علاوه بر آن پرداخت یارانه مستقیم به تولید نیز عملکرد بالاتری را رقم خواهد زد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: قیمت تضمینی گندم در سال گذشته یک‌هزار و ۲۷۰ تومان بود، ولی برای امسال با توجه به تورم پیشنهاد قیمت یک‌هزار و ۴۰۰ تومانی شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید