1076
آخرین خبرها
افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود

فهرست

خبرهای استانی

اردیبهشت ۱۶, ۱۳۹۶

سیدرضا نورانی رئیس انجمن ارگانیک در گفت‌وگو با خبرنگار کشاورزی ایاگنا در پاسخ به اینکه اخیراً داخل گوجه‌فرنگی به وفور رگه‌های سبز و سفیدرنگ مشاهده شده و دلیل آن مصرف بیش از حد سم عنوان می‌شود، با تأیید این موضوع گفت: مصرف بی‌رویه و نظارت نشده کودهای نیترات سبب می‌شود که باقیمانده نیترات به داخل گوجه‌فرنگی رسوخ کند.

وی اضافه کرد: مردم باید قسمت‌های سفید داخل گوجه‌فرنگی را بریده و کنار بگذارند و آن را مصرف نکنند.

به گزارش خبرنگار ایاگنا این در حالی است که باقیمانده نیترات در محصولات کشاورزی و انتقال آن به بدن در طولانی مدت می‌تواند آسیب‌های جدی به دستگاه گوارش و کبد وارد کند.

خبرنگار ایاگنا همچنین در مورد رواج شایعاتی در فضای مجازی مبنی بر تراریخته بودن ملون‌هایی (نوعی طالبی)‌ که طی چند سال گذشته در بازار به وفور یافت می‌شود پرسید که نورانی در توضیح این موضوع گفت: ملون نوعی از طالبی است که اصطلاحات ژنتیکی روی آن انجام شده اما تراریخته نیست. انواع مختلفی از طالبی و خربزه وجود دارد که در کشور ما چند نوع آن کشت می‌شود.

وی تصریح کرد: نباید این را فراموش کرد که تمام بذرهایی که در اختیار کشاورزان قرار می‌گیرد مراحل آزمایش را طی کرده و هیچ بذر تراریخته‌ای برای کشت به کشور وارد نمی‌شود.

به گزارش خبرنگار ایاگنا طبق سیاست‌های اقتصاد مقاومتی و تأکید مقام معظم رهبری مصرف و تولید محصولات تراریخته به دلیل اثرات مخرب به شدت منع شده و حتی طبق مصوبه مجلس در سال 95، تولید این محصولات در کشور ممنوع و تنها اجازه کارهای تحقیقاتی در این حوزه داده شد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید