1076
آخرین خبرها
بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۸, ۱۳۹۵

پروژه تحقیقاتی ساخت ربات برداشت محصولات گلخانه‌ای یا SWEEPER، با همکاری هلند، بلژیک، سوئد، اسرائیل و کمک مالی کمیسیون اروپا انجام می‌شود.

به گزارش خبرگزاریاز وب‌سایت mediterranea de agroquimicos، این پروژه شامل شش شریک از هلند، بلژیک، سوئد و اسرائیل است و بودجه پروژه Swepper، از برنامه افق ۲۰۲۰ اتحادیه اروپا، مربوط به برنامه تحقیقاتی و نوآوری، تحت موافقنامه کمک بلاعوض شماره ۶۴۴۳۱۳، از سوی کمیسیون اروپا تأمین می‌شود و این در حالی است که پروژه یادشده، وارد دومین سال پژوهش خود شده است. هدف اصلی SWEEPER این است که برای نخستین‌بار “نسل ربات برداشت گلخانه‌ای” را وارد بازار کند.

همچنین در این کنسرسیوم (مشارکت) سازمان‌‌‌های پژوهش‌های بنیادی و کاربردی نیز همکاری دارند. در این مشارکت (کنسرسیوم) طیف گسترده‌ای از رشته‌ها وجود دارند که می‌توان به مهندسی باغبانی، بینایی ماشین(۱)، رباتیک، کنترل، سیستم‌های هوشمند، معماری نرم‌افزار، یکپارچه‌سازی سیستم و مدیریت محصول گلخانه‌ای اشاره کرد.

پس از تست و انتخاب ماژول‌ها، نخستین مدل ربات، توسط شرکت هلندی Dutch company Irmato (Veghel) یکپارچه شده و در حال حاضر در آزمایشگاه باغبانی و گلخانه Wageningen UR قرار گرفته است، جایی که در آن قرار است برای آزمایش‌های بیشتر، کنترل ربات و نرم‌افزار تشخیص میوه، از سوی دانشگاه اومئو سوئد (Umeå University) و دانشگاه بن گوریون (Ben Gurion University) اسرائیل، مورد استفاده قرار گیرد.

در مرکز تحقیقاتی Proefstation voor de Groenteteelt(۲) در Sint-Katelijne-Waver(۳) در بلژیک، انواع فلفل دلمه‌ای مناسب، برای آزمایش ربات برداشت محصول انتخاب شده و آزمون فصل دوم به‌منظور انتخاب بهترین روش کشت آغاز شده است.

آزمون‌های عملی در آزمایشگاه برای اعلام این که ربات قادر خواهد بود به گونه‌ای درست، میوه را برداشت کند در حال انجام است که البته در این مرحله محصول به‌صورت مصنوعی در نظر گرفته شده است. پس از آن ربات به یک گلخانه تجاری (Tuindershoek) در IJsselmuiden (روستایی در هلند) برای آزمایش‌های بیشتر انتقال داده می‌شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید