1076
آخرین خبرها
افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود

فهرست

خبرهای استانی

مرداد ۳۰, ۱۳۹۵

با تجهیز و نوسازی واحدهای سنتی و افزایش تولید واحدهای کوچک، حجم تولید قارچ در سال جاری به ۱۸۰ هزار تن خواهد رسید که به معنای ۸۳ هزار تن مازاد قارچ خواهد بود.

عضو هیأت‌مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی کشور امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری با اعلام این خبر گفت: با تجهیز و نوسازی واحدهای سنتی و افزایش تولید قارچ در واحدهای کوچک و خانگی، حجم تولید این محصول در کشور روند نزولی به خود گرفته و تولید کمپوست نیز وارد دامنه نوسان دائمی شده است.

محمدحسن افشار افزود: با بالا رفتن قیمت قارچ، تقاضا برای تهیه کمپوست افزایش پیدا کرده و در صورت اشباع بازار و کاهش قیمت با کاهش تقاضا روبه‌رو می‌شود این روند گپ قیمت قارچ را تا چهارهزار تومان و در بازه زمانی یک ماه متغیر کرده است.

۸۳ هزار تن مازاد قارچ وجود دارد

وی خاطرنشان کرد: پس از این دامنه تغییرات قیمت چهار ماه تعریف می‌شود، اکنون نوسانات قیمت قارچ یک ماه شده است؛ با این وجود با اطمینان کامل باید گفت حجم تولید قارچ در پایان سال جاری به ۱۸۰ هزار تن خواهد رسید.

افشار ادامه داد: اگر سرانه مصرف قارچ را در بهترین شکل ۱,۲ کیلوگرم در نظر بگیریم حجم تولید قارچ مازاد کشور بیش از ۸۳ هزار تن خواهد بود.

عرب‌ها با قارچ آشنا نیستند

عضو هیأت‌مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی کشور با اشاره به بازاریابی برای قارچ کشور تصریح کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد کشورهای جنوب خلیج فارس و بازارهای عربی به‌دلیل ناآشنایی با قارچ بازار مناسبی برای قارچ کشورمان نیستند.

وی یادآور شد: بررسی‌ها نشان می‌دهد کل ظرفیت کشورهای حوزه خلیج فارس کمتر از ۱۰ هزار تن است، به‌طوری که مصرف امارات متحده عربی شش‌هزار تن، قطر سه‌هزار تن، کویت سه‌هزار تن و بحرین دوهزار تن برآورد شده است.

افشار تأکید کرد: حجم محدودی به کشورهای CIS نظیر قزاقستان، ترکمنستان و آذربایجان صادر می‌شود که بازار مطمئن و پرجاذبه‌ای نیست.

قارچ کنسروی ایران در مسیر روسیه

وی اظهار داشت: بر اساس مطالعات انجام‌شده، روسیه بازار ۳۴۰ هزار تنی قارچ دارد و مصرف قارچ کنسروی در این کشور بسیار بالا است.

افشار همچنین گفت: با وجود بازار مساعد در روسیه، مشکلاتی نظیر روند نقل و انتقال پول، نوسانات روبل و نبود خطوط هوایی صادرات محصولات باعث شده صادرات به روسیه نیز با مشکل نفس‌گیری همراه باشد.

وی در ادامه افزود: اکنون تنها یک هواپیما از شرکت‌های ماهان و ایران‌ایر در کنار مسافران خود اقدام به انتقال قارچ تولیدی کشورمان به مسکو می‌کنند که در صورت اضافه‌بار، از حمل محموله قارچ خودداری کرده و سرنوشت قارچ‌های سرگردان در فرودگاه جز ضایعات نیست.

ظرفیت ۸۰۰۰ تنی صادرات روزانه به روسیه

عضو هیأت‌مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی کشور خاطرنشان کرد: لهستان به‌عنوان بزرگ‌ترین رقیب ایران در بازار روسیه سالانه ۲۲۵ هزار تن به این کشور صادر می‌کند و در کنار این کشور، چین با صادرات ۹۰ هزار تنی دومین صادرکننده بزرگ به بازار روسیه محسوب می‌شود.

افشار ادامه داد: بررسی‌ها نشان می‌دهد با تمرکز صنایع تبدیلی ایران می‌تواند حجم صادرات خود به کشور روسیه را تا هشت‌هزار تن در روز افزایش دهد.

وی در پایان تصریح کرد: در جلساتی که با اتاق و وزارت جهاد کشاورزی پیرامون ضرورت صادرات قارچ برگزار شد، مقرر گردید با استفاده از کانتینرهای یخچال‌دار و همچنین خطوط کشتیرانی، ظرفیتی دائمی برای صادرات قارچ تعریف شود./

F-۹۵۰۵۳۰-۰۱

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید