1076
آخرین خبرها
بازگشت آرامش به بازار نهاده ها افزایش بهای پرداخت کیوی و چای افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۲۴, ۱۳۹۶

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور به مردم توصیه کرد عسل به همراه موم خریداری ولی از موم استفاده نکنید.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا، هوشنگ افروزان ضمن اشاره به این جمله که حرارت زیاد به عسل موجب تولید ماده سمی به نام هیدروکسی متیل فورفورال (HMF) می شود، افزود: این ماده بسیار سرطان زا و خطرناک است.

وی اظهارداشت: برای اجتناب از تولید اچ ام اف و در نهایت تبدیل عسل به ماده سرطانزا باید در محیطی متعادل و به دور از حرارت بالا نگهداری شود.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: حرارت زیاد به عسل به جهت حذف شکرک و طبیعی جلوه دادن این ماده با ارزش غذایی برای کسب سود بیشتر است.

وی در ادامه با اعلام اینکه شکرک در عسل های طبیعی کمتر از عسل های تقلبی و تغذیه ای است، افزود: متاسفانه این موضوع انگیزه ای برای سوء استفاده برخی از افراد در جامعه تبدیل شده است.

افروزان ضمن تاکید به اینکه از مصرف عسل ها حرارت دیده به شدت پرهیز شود، اظهارداشت: این نوع عسل ها به شدت سلامتی انسانها را تهدید می کنند.

وی در مصاحبه با رادیو به مردم توصیه کرد برای حفظ سلامتی خود عسل را توام با موم خریداری ولی از موم استفاده نکنید.

عضو انجمن زنبور عسل و محقق بخش پژوهش های زنبور عسل در موسسه تحقیقات علوم دامی کشور گفت: عسل در حرارت های بالا ضمن تولید ماده سمی هیدروکسی متیل فورفورال موجب از بین رفتن آنزیم ها مفید موجود در این ماده با ارزش و سودمند می شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به اهمیت صنعت زنبورداری اشاره کرد و افزود: ایران به دلیل داشتن اقلیم چهارفصل از مطلوب ترین شرایط برای نگهداری و پرورش زنبور عسل برخوردار است.

افروزان با اشاره به این جمله که در دنیای پیشرفته امروزی با دیدگاه کاملا استراتژیکی به توسعه صنعت زنبورداری می نگرند، یادآورشد: این صنعت در اشتغال افزایی، ارزآوری، صادرات، افزایش کمی و کیفی تولیدات کشاورزی و سایر موارد بسیار حائز اهمیت است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید