1076
آخرین خبرها
افزایش تقاضا موجب کمبود تراکتورهای تحویلی شد هشدار زنگ زرد گندم و آفات به صدا درآمد آیا بنادر چابهار به هندی ها واگذار شد آغاز خرید تضمینی گندم از کشاورزان زعفران ایرانی به 55 کشور صادر شد میزان آب سدها و هشدار کم آبی افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۲۲, ۱۳۹۵

امسال حدود ۴,۵ میلیون تن انواع مرکبات در کشور تولید می‌شود که با توجه به پیش‌بینی‌های انجام شده با مازاد تولید روبه‌رو خواهیم بود.

مدیرکل دفتر امور میوه‌های گرمسیری و نیمه‌گرمسیری امروز در گفت‌وگو با خبرگزاری  با اعلام این خبر گفت: در سال گذشته ۱۱۰ تا ۱۲۰ هزار تن صادرات انواع مرکبات از کشور انجام گرفت، اما با این حال قیمت این محصولات منطقی نبود و در مقطعی باغداران دچار زیان شدند.

ابوالقاسم حسن‌پور افزود: برای ساماندهی مازاد تولید در سال جاری، روز گذشته جلسه‌ای با حضور وزیر جهاد کشاورزی درباره برنامه‌ریزی و ارائه راهکارهای مناسب جهت جلوگیری از انباشت محصولات برگزار شد که در این جلسه پیشنهاد پرداخت مشوق‌های صادراتی، تسهیل در عملیات گمرک، کوتاه کردن زمان قرنطینه و ارائه خدمات بسته‌بندی مناسب و کاهش هزینه کامیون‌های یخچال دارد مطرح و مورد بحث و گفت‌وگو قرار گرفت.

وی با بیان اینکه کشورهای منطقه و حوزه خلیج فارس بیشترین اهداف صادراتی ما را شامل می‌شوند، خاطرنشان کرد: سعی ما بر این است که میزان صادرات به این کشورها را نسبت به سال گذشته افزایش دهیم، اما یکی از راهکارهای پیشنهادی دیگر در این باره که می‌تواند تا حد زیادی در متعادل کردن مازاد تولید راهگشا باشد، افزایش مصرف سرانه در داخل کشور است؛ بر همین اساس توزیع مرکبات همراه با شیر و خرما در بسته تغذیه دانش‌آموزان مطرح شده است که می‌تواند از سوی وزارت جهاد کشاورزی و رسانه‌ها پیگیری شود.

حسن‌پور در توصیف ارزش‌های غذایی مرکبات ایران نسبت به محصولات مشابه در سایر کشورها ادامه داد: محصولات مرکبات ایران به‌دلیل برخورداری از ساعات بیشتر تابش نور خورشید از ارزش غذایی بالاتری نسبت به محصولات مشابه در کشورهای مدیترانه، مصر و اسپانیا برخوردار هستند، همچنین با توجه به درصد بالای رطوبت هوا در این کشورها تعداد دفعات سم‌پاشی به اجبار به ۲۷ بار در سال می‌رسد؛ در حالی که در ایران این تعداد فقط دو تا سه بار در سال است.

وی با بیان اینکه میزان مازاد تولید مرکبات قابل پیش بینی نیست، تصریح کرد: امسال در کشور حدود ۲۷۰ هزار تن پرتقال، ۴۰ تا ۷۴ هزار تن نارنگی، ۴۸۰ تا ۵۰۰ هزارتن لیموترش و ۵۴۰ هزار هکتار تن نیز لیموشیرین و حدود ۱۰۰ هزار تن گریپ‌فروت تولید می‌شود.

به گزارش ایانا، ۳۱۰ هزار هکتار باغ مرکبات در کشور وجود دارد که از این میزان ۲۷۰ هزار هکتار آن پرتقال، ۴۳ هزار هکتار لیموترش، ۳۰ هزار هکتار لیموشیرین و ۲۵ هزار هکتار آن سایر مرکبات را تشکیل می‌دهد. همچنین ۳۰ هزار هکتار از باغ‌های مرکبات در مرحله نهال هستند که ۱۷۰ هزار هکتار آن را گریپ‌فروت تشکیل می‌دهد./

یک پاسخ

  1. محصول مرکبات ما بدلیل قیمت تمام شده ی بالا که عمدتا ناشی از عملکرد نامناسب است، علیرغم برخی ویژگیها نمی تواند با میوه ی تولیدی کشورهای حوزه ی مدیترانه رقابت کند. ضمنا ما از نظر ارقام برتر و اقتصادی نسبت به تولیدکننده های اصلی مرکبات خیلی فاصله داریم و در اکثر باغهای مرکبات کشور ارقام بیش از ۵۰ سال قبل موجود است. لذا هم از نظر قیمت و هم ویژگیهای ارقام جدید که بسیار شکیل و بازارپسند هستند، بخوبی قادر به رقابت نیستیم. امار ارایه شده در خبر خیلی مغلوط است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید