1076
آخرین خبرها
افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر

فهرست

خبرهای استانی

اسفند ۲۱, ۱۳۹۵

برخی شرکت‌های عرضه‌کننده زعفران در بازار با پوشش علامت استاندارد دست به تقلب می‌زنند و محصول عرضه‌شده آنها از سلامت و کیفیت مناسبی برخوردار نیست.

عضو ملی شورای زعفران امروز در گفت‌وگو با خبرنگارایاگنابا تأکید بر افزایش عرضه زعفران تقلبی با علامت استاندارد، گفت: داشتن علامت استاندارد لزوماً به معنای سلامت و کیفیت زعفران موجود در بازار نیست و داشتن این علامت به تنهایی برای اصلی بودن این محصول کفایت نمی‌کند، چرا که تقلب در این محصول زیر سایه علامت استاندارد افزایش یافته است.

علی حسینی ضعف در نظارت را از دلایل افزایش این نوع تقلبات عنوان کرد و افزود: برخی از شرکت‌ها پس از دریافت این نشان با توجه به ضعف نظارتی، دست به تقلب می‌زنند و سلامت جامعه را به خطر می‌اندازند.

وی محدود شدن تعداد برندهایی که علامت استاندارد دریافت می‌کنند را روش غیرکارشناسی برای مقابله با این نوع از تقلب‌ها دانست و بیان کرد: محدود شدن برندهای دارای علامت استاندارد، کارگشای مشکل به‌وجودآمده نیست؛ زیرا علاوه بر امکان ایجاد رانت، باعث تشدید در تقلب می‌شود.

به گفته عضو ملی شورای زعفران، هم‌اکنون رنگ زعفران شامل استاندارد اجباری و سایر فاکتورهای این محصول شامل استاندارد تشویقی می‌شود.

حسینی درباره اقدامات انجام‌شده برای برخورد با این نوع از تقلب‌ها، ادامه داد: هم‌اکنون شورای ملی زعفران هزینه‌ای را به تشکل‌های مربوطه برای کنترل این نوع تقلب‌های سازمان‌یافته پرداخت می‌کند، همچنین این شورا گروهی را از نمایندگان تشکل‌ها، سازمان‌های استاندارد و تعزیرات تشکیل داده است تا بازدیدهای دوره‌ای را در بازار داشته باشند و برندهای متخلف را شناسایی و معرفی کنند.

وی اطلاع‌رسانی و آگاهی دادن به مردم در تشخیص زعفران با کیفیت و اصل را از بهترین راه‌های جلوگیری افزایش تقلب در این محصول دانست.

حسینی درباره روش‌های تشخیص زعفران اصل از تقلبی این‌گونه توضیح داد: زعفران اصل به گلبرگ گل میخک شباهت دارد و قسمت پایین آن باریک و میله‌ای شکل و انتهای آن پهن و دندانه‌دار است. همچنین مزه زعفران اصل کمی تلخ، اما مطبوع است و بوی تندی دارد. ضمن اینکه رنگ زعفران اصل نیز قرمز تند است و این محصول نباید چرب و روغنی باشد و رنگ خود را در آب سریع از دست بدهد./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید