1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

خرداد ۱, ۱۳۹۶

انجمن تولیدکنندگان، صنایع بسته بندی و صادر کنندگان اعلام کردند که به دلیل عدم رقابت آرژانتین در بازارهای بین المللی ، در حال حاضر این کشور از جایگاه دوم به رتبه سوم به عنوان صادر کننده سیر در جهان تنزل پیدا کرده است.

به گزارش ایاگنا  از سایت freshplaza، این در حالی است که بخش تولید سیر، در بحران است چراکه صادر کنندگان با ورود سیر چینی روبه رو هستند.

گیلرمو سان مارتین، از اعضای انجمن بسته بندی و صادر کنندگان، با رادیو VOS (FM ۹۱,۵) در این باره گفت وگوکرد. وی گفت: “واقعیت این است که آن ها نمی توانند رقابت بین المللی داشته باشند. آرژانتین به لطف تولید سیر به ویژه در استان های Mendoza و San Rafae به عنوان دومین صادر کننده سیر شناخته شده بود، اما در حال حاضر به رتبه سوم تنزل کرده است.”

وی افزود:”علاوه بر این، با توجه به اطلاعاتی که از مطبوعات دریافت کرده ایم، امسال، تولید چین ۳۰ درصد بالاتر از سال گذشته خواهد بود که این موضوع ما را نگران کرده ، چراکه قیمت های بین المللی کاهش خواهد یافت. “

 

گیلرمو سان مارتین خاطر نشان کرد:”آنها واقعا سیر را به عنوان یک محصول تولیدی شان در نظر نمی گیرند، به طوری که قیمت تولید آن تقریبا نمادین است. تولیدکنندگان ، آن را به صنایع بزرگ می فروشند، به طوری که آنها هم به نوبه خود در سایر نقاط جهان توزیع می کنند و به همین دلیل قیمت های بین المللی به مقدار زیادی کاهش پیدا می کند.”

وی گفت:” این اطلاعات در ارزیابی های شرکت چینی به دست آمده است ، این در حالی است که هنوز برداشت آغاز نشده است و ما باید رقابت خود را افزایش دهیم. به همین دلیل ما از دولت ملی خواسته ایم تا به بررسی در باره سرمایه گذاری مجدد صادرات مربوط به اقتصاد منطقه اقدام کند، به خصوص با توجه به پیش بینی مشکلات ناشی از تورم ، همچنین ما از آن ها می خواهیم (سرمایه گذاری) از ۴,۵ درصد به ۸ درصد مقدار را افزایش دهند، همچنین ما دارای نیروی کار قوی هستیم ، چراکه این محصول نیاز به نیری کار ، به خصوص در تولید مزرعه، تولید اولیه و بسته بندی دارد. “

این درحالی است بخش کشاورزی وزارت دارایی ، یکم آوریل در Tupungato ، نشستی را برگزار کرد. که مقامات استانی از وزارت صنعت کشاورزی و نمایندگان حضور داشتند و درباره این موضوع ،بحث و گفت وگو کردند.

سان مارتین افزود: “براساس این نشست، قرار است ، به ما ابزار میان مدت، مانند منابع مالی، ابزاری برای افزایش بهره وری و کیفیت، مکانیزاسیون و غیره را ارایه دهند – از آنجایی که ما به این نوع ابزار نیاز داریم، بنابراین راه حل کوتاه مدت به ماندن ما در بازار کمکی نمی کند. بخش باید به کار و بهبود کیفیت ادامه دهد، حتی اگر تورم ۱۵ تا ۲۵ درصد وجود داشته باشد. “

وی یادآور شد: “سیر تولید شده استان مندوزا (Mendoza )، همیشه با کیفیت خوب بوده ، از آنجایی که یک بیابان است، سیر ما خواص بیشتری دارد و این موضوعی است که ما باید از آن حمایت کنیم. ما می خواهیم در تمام استان مندوزا و منطقه مالویناس، به طور عمده در San Rafael، به تولید بپردازیم به طوری که بتواند با هر بازاری رقابت کند.” 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید