1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

آبان ۹, ۱۳۹۵

مجید کافی زاده مدیر جهاد کشاورزی کاشان  گفت : میانگین برداشت زعفران در هر هکتار پنج کیلوگرم است و بیشترین سطح زیرکشت این محصول به ترتیب در روستاهای علوی، حسنارود و روستاهای بخش نیاسر از توابع شهرستان کاشان قرار دارد.
وی خاطرنشان کرد: به علت کم آب بر بودن وارزش اقتصادی که زعفران دارد، امسال 20 هکتار به سطح زیر کشت این محصول در شهرستان افزوده شد که هفت هکتار آن در منطقه جوشقان قالی است.
مدیر جهاد کشاورزی کاشان گفت: زعفران از جمله محصولاتی است که به آب سالانه نیاز کمی دارد و با یک بار کشت پیاز آن می توان تا هفت سال محصول برداشت کرد.
رئیس شورای اسلامی روستای علوی نیز از این روستا به عنوان نخستین روستا در شهرستان کاشان نام برد که در آن زعفران کشت شده است.
وحید رضا رمضانی علوی گفت: این روستا با سطح زیرکشت حدود 20 هکتار بزرگترین تولید کننده زعفران در منطقه کاشان است.
وی زمان گل دهی محصول زعفران را از اواخر مهر تا اواخر آبان بیان کرد و افزود: از ویژگی های شاخص محصول زعفران نیاز به آب کم است که در بهار و تابستان احتیاج به آب ندارد و می تواند جایگزین محصولات پر آب شود.
وی نیاز نداشتن به ماشین آلات کشاورزی برای برداشت، متقارن نبودن زمان برداشت این محصول با دیگر محصولات کشاورزی و به کارگیری بیشتر روستاییان را از دیگر مزیت های محصول گران قیمت زعفران بیان کرد.
رمضانی از زعفران روستای علوی به عنوان مرغوب ترین محصول یاد کرد و گفت: علت مرغوب بودن زعفران این روستا داشتن آب و هوای مناسب، نظارت مهندسان جهادکشاورزی و بهره گیری از دستگاه زعفران خشک کن است.
این تولید کننده نمونه زعفران یادآوری کرد: پیاز زعفران پس از کشت تا هفت سال قابلیت گلدهی دارد و روش تکثیر آن ازطریق پیاز است.
رمضانی علوی بیان کرد: کشت زعفران بطور کامل به روش ارگانیک انجام می گیرد و از هیچ سم و کود شیمیایی برای پرورش این محصول استفاده نمی شود.
وی هم چنین برای حمایت از زعفران کاران این روستا تشکیل شرکت های تعاونی و برگزاری جشنواره زعفران را خواستار شد.
روستای علوی با بیش از 700 نفر جمعیت در فاصله 40 کیلومتری غرب کاشان قرار دارد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید