1076
آخرین خبرها
افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر

فهرست

خبرهای استانی

شهریور ۲۰, ۱۳۹۶

افزایش شدید قیمت نفت می تواند روی رشد اقتصادی جهانی تاثیر گذار باشد این در حالی است که تعدادی از صنایع، از جمله حمل و نقل، ماشین آلات کشاورزی، شرکت های هواپیمایی، مواد شیمیایی و بسیاری دیگر، به طور مستقیم یا غیر مستقیم تحت تاثیر نوسانات قیمت نفت قرار دارند.

به گزارش ایاگنا از سایت “نزدک”، در این جا به بررسی تاثیر نوسانات قیمت نفت روی صنعت کشاورزی می پردازیم:

رابطه بین نوسان قیمت نفت و صنعت کشاورزی

افزایش قیمت نفت خام، هزینه تولید محصولات کشاورزی را افزایش می دهد و از این رو، قیمت مواد غذایی افزایش می یابد. افزایش مصرف انرژی در استفاده از ماشین آلات کشاورزی، استفاده از کودهایی که نیاز به نفت دارند، حمل و نقل نهاده ها ی کشاورزی و ارسال محصولات کشاورزی به بازارها، عواملی هستند که در هنگام نوسان قیمت نفت می تواند روی هزینه تولید محصولات کشاورزی تاثیر گذارد.

 

موردی که باید به آن اشاره کرد استفاده روزافزون از انرژی زیستی است که از سوخت های زیستی به دست می آید. سوخت های زیستی می توانند از محصولات کشاورزی، چوب و مواد زائد تولید شوند. سوخت های زیستی مایع مانند اتانول و بیودیزل به طور فزاینده ای در پروسه های صنعتی و وسایل نقلیه مورد استفاده قرار می گیرند. اتانول عمدتا از محصولات غنی از شکر مانند نیشکر و چغندرقند یا از مواد نشاسته ای نظیر ذرت و گندم مشتق می شوند. بیودیزل به طور عمده از سویا، نارگیل، روغن پالم و روغن های دیگر تهیه می شود.

کشورهایی مانند برزیل و ایالات متحده اولین تولید کننده اتانول هستند. اتانول به عنوان یک افزودنی سوخت برای کاهش انتشار گاز خودرو از گازوئیل در این کشورها تحت مقررات دولت استفاده می شود. این کشورها از وسایل نقلیه دارای سوخت مخلوطی از بنزین و اتانول یا متانول (fuel-flex)استفاده می کنند. بیودیزل در درجه اول در اتحادیه اروپا تولید شده است. درعین حال افزایش قیمت نفت خام تقاضا برای سوخت های زیستی را افزایش می دهد و از این رو تقاضا برای مواد اولیه (مانند ذرت، شکر، گندم) افزایش می یابد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید