1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

مهر ۲۶, ۱۳۹۶

دماوندی ها بیش از ۲ برابر متوسط ملی و جهانی سیب تولید می کنند، با این وجود احداث پایانه صادراتی سیب در این منطقه ضروری است.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا، محمود حجتی وزیر جهاد کشاورزی در مراسم جشن سیب وزارت جهاد کشاورزی که امروز سه شنبه برگزار شد، گفت: دماوند سرآمد تولید سیب در کشور است و تولید این محصول در این شهرستان ۲ برابر متوسط ملی و جهانی است، به طوری که عملکرد در واحد سطح سیب در دنیا ۱۵تن و در دماوند ۳۳ تن است.

وی به باغداران توصیه کرد خیلی به دولتی ها دل نبندند، چرا که با وجود تمایل دولت برای کمک به تولیدکنندگان، نمی توان به دلیل امکانات محدود دولتی به طور کامل حمایت کرد.

حجتی با اشاره به اینکه زنجیره تولید و تشکل ها در کشورهای توسعه یافته اروپای غربی مانند فرانسه و ایتالیا تثبیت شده، تصریح کرد: کشاورزان و تولیدکنندگان در این کشورها به صورت غیر مستقیم سهامدار شرکت های تعاونی هستند به همین دلیل نگرانی بابت تولید و فروش محصولات خود ندارند.

وزیر جهاد کشاورزی گفت: کشاورزان و باغداران با سختی های فراوان و کم آبی محصولات مختلفی تولید می کنند، اما سود اصلی نصیب دلالان می شود و زمانی که بار روی دست باغداران مانده با قیمت پایین (بز خری) سود کلانی به جیب می زنند.

وی حل این مشکل را مستلزم تشکیل زنجیره تولید دانست و افزود: در بخش مرغداری ۴۰ درصد مرغداران در زنجیره تولید قرار گرفتند، اما باقی مرغداران هنوز وارد زنجیره تولید نشده اند که باعث شده دان مرغ و جوجه یک روزه با هر قیمتی به مرغداران به فروش برسد و محصول آن ها با قیمت پایین به فروش می رسد.

حجتی با بیان اینکه کشاورزی از مزرعه تا سفره ادامه دارد عنوان کرد: دماوند با وجود تولید سیب با عملکرد بالا، چرا نباید پایانه صادراتی برای این محصول داشته باشد، برای تحقق این امر باید افراد مجرب استخدام شوند تا سیب تولیدی باغداران از پایانه ای صادر شود که خود سهامدار آن هستند.

وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه تولید و صادرات عمده سیب در دنیا در دست ۱۲ کشور است، گفت: ایران یکی از کشورهای عمده تولید سیب در جهان است و با توجه به سفر رئیس جمهوری روسیه به ایران در آینده نزدیک و باز شدن بازارهای شمال کشور، فرصت مناسبی برای صادرات سیب به این کشور است.

وی با بیان اینکه در جریان سفر رئیس جمهوری روسیه به ایران برای پیوستن ایران به اوراسیا صحبت و مذاکره خواهد شد گفت: در خصوص پیوستن به اوراسیا مذاکراتی انجام شده که تحقق آن تحول بزرگی در بازار صادراتی محصولات کشاورزی ایران ایجاد می کند، البته بازارهای سنتی صادراتی مثل عراق و پاکستان پایدار نیست.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید