1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۸, ۱۳۹۵

۵۰ هزار تن قارچ مازاد سال جاری برای ورود به کشور روسیه، نیازمند یارانه حمل و نقل هوایی است تا بتوانند با قارچ‌های سه دلاری لهستان و ترکیه رقابت کنند.

عضو هیأت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی امروز در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری کشاورزی  با اعلام این خبر گفت: تولید قارچ بر اساس آمار و اطلاعات ارائه‌شده وزارت جهاد کشاورزی از ۳۴۰ واحد تولیدی در سال ۹۲ به ۴۴۰ واحد در سال ۹۳ و ۶۹۰ واحد در سال ۹۴ رسیده است که نشان‌دهنده افزایش تولید قارچ در سال‌های گذشته بوده است.

محمدحسن افشار افزود: همه ۶۹۰ واحد تولیدی اکنون بیش از ۲۰۰ تن در سال میانگین تولید دارند و مجوز و پروانه بهره‌برداری به آنها داده شده است.

وی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد با وجود افزایش تولید، وضعیت بازار چندان رضایت‌بخش نیست و اکنون بسیاری از واحدها با ۳۰ تا ۵۰ درصد ظرفیت فعالیت می‌کنند.

افشار ادامه داد: هیأت تجاری ایرانی برای بازارسنجی کشورهای امارات متحده عربی، بحرین و قطر مطالعاتی میدانی انجام داد، بررسی‌ها نشان می‌دهد دبی سال گذشته تنها ۹ هزار تن، قطر پنج‌هزار تن و بحرین سه‌هزار تن قارچ وارد کرده‌اند؛ لذا کشورهای مذکور جذابیتی برای قارچ ایرانی ندارند.

وی تصریح کرد: روسیه با بازار ۳۴۰ هزار تنی واردات قارچ، بررگ‌ترین بازار منطقه را به خود اختصاص داده که ۱۹۵ هزار تن آن توسط کشور لهستان تأمین می‌شود.

افشار یادآور شد: هرچند ترکیه نیز دستی بر آتش داشته و حجم کوچکی از قارچ مورد نیاز روسیه را تأمین می‌کند، اما از ‌آنجا که تولید قارچ این کشور یک‌چهارم تولید ایران است، تهدید قابل توجهی برای کشورمان نیست؛ لذا روسیه مناسب‌ترین گزینه برای صادرات قارچ ایران به‌شمار می‌رود.

صادرات قارچ یارانه حمل و نقل می‌خواهد

عضو هیأت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی تأکید کرد: صادرات قارچ به کشور روسیه بهترین گزینه برای توسعه صادرات و تنظیم بازار داخلی است، با این وجود به‌علت بالا بودن قیمت تمام‌شده عملاً قارچ ایرانی نمی‌تواند در بازار روسیه رقابت کند.

وی اظهار داشت: در زمان حاضر قیمت هر کیلوگرم قارچ در بازارهای بین‌المللی ۲,۵ تا سه دلار است، در حالی که قارچ صادراتی ایران هفت تا هشت دلار برآورد شده است.

افشار همچنین گفت: در صورتی که قائم‌مقام وزیر در امور بازرگانی و صنایع کشاورزی وزارت جهاد کشاورزی و سازمان توسعه تجارت برای حمل و نقل هوایی قارچ مثل دهه ۸۰ یارانه در نظر بگیرند، امکان صادرات به روسیه فراهم خواهد شد.

وی در ادامه افزود: سال گذشته ۳۰ هزار تن قارچ مازاد در کشور وجود داشت، امسال این رقم به ۵۰ هزار تن خواهد رسید.

رایزنی بانک روسی برای حل مشکلات LC

عضو هیأت مدیره انجمن پرورش‌دهندگان قارچ خوراکی خاطرنشان کرد: یکی از مشکلات که برای صادرات قارچ همچنان پابرجاست صادرات نقل و انتقالات پولی است که بر اساس شنیده‌ها یکی از بانک‌های روسی برای همکاری با بانک ایرانی اعلام آمادگی کرده است.

افشار ادامه داد: تا زمانی که وزارت جهاد کشاورزی برای حل مشکلات پولی اقدام نکند، گشایش LC با مشکل روبه‌رو است.

کامیون‌های عراقی، بارگیری قارچ را از واحدهای تولیدی آغاز کنند

وی با اشاره به صادرات قارچ به کشور عراق ادامه داد: عراقی‌ها معتقدند در فصل گرما باید قارچ کمتری استفاده کنند؛ لذا صادرات به این کشور روند نزولی دارد.

افشار تصریح کرد: علاوه بر این، کامیون‌های ایرانی انتقال‌دهنده قارچ باید در گمرک تخلیه بار کرده و محموله خود را تحویل کامیون‌های عراقی دهند که بخشی راهی اردبیل و بخشی راهی بغداد می‌شوند.

وی یادآور شد: شیوه نقل و انتقالات فعلی، باعث سیاه شدن قارچ‌ها و از بین رفتن مشتری‌پسندی و بازارپسندی قارچ ایرانی می‌شود.

افشار تأکید کرد: در صورت رایزنی معاونت بازرگانی وزارت جهاد کشاورزی با نهادهای امنیتی، کامیون‌های سردخانه‌دار می‌توانند وارد ایران شده و قارچ‌ها را از واحدهای تولیدی دریافت کنند.

وی در پایان اظهار داشت: در صورت همکاری نهادهای امنیتی و نظارتی، وضعیت صادرات قارچ به عراق تسهیل می‌شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید