1076
آخرین خبرها
افزایش ابتلا به تب کریمه کنگو ضرر جبران ناپذیر به کشاورزان خوزستان تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر

فهرست

خبرهای استانی

شهریور ۱۴, ۱۳۹۶

وزیر جهادکشاورزی درباره نرخ جدید خرید تضمینی گندم قیمت گفت: ما در مردادماه پیشنهاد خود را به دبیرخانه شورای اقتصاد ارسال کردیم و امیدواریم به موقع بررسی و هرچه سریعتر اعلام شود.

به گزارش ایاگنا «محمود حجتی» روز دوشنبه در حاشیه نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران که در محل دانشگاه تربیت مدرس برگزار شد، در جمع خبرنگاران با اشاره به لزوم پایان دادن به صادرات فله ای محصولات باغی اظهار داشت: با توجه به تنوع اقلیم کشور ما دارای مزیت و خاستگاه تاریخی محصولات باغی است.
وی اظهارداشت: ما در برخی محصولات مثل پسته، انار، زرشک و خرما جزء نخستین تولیدکنندگان و در بیشتر محصولات باغی نظیر سیب درختی، مرکبات، انگور و کشمش جزء 10 کشور اول تولیدکننده جهان هستیم.
حجتی اضافه کرد: ما نمی توانیم به یکباره انتظار داشته باشیم که صادرات محصولات باغی از شکل فله ای خارج شود اما باید امروز بتوانیم محصولات غذایی را در بسته بندی مناسب به مصرف کننده نهایی عرضه کنیم.
وزیر جهادکشاورزی گفت: به طور قطع این کارها باید به تدریج و از روش تعامل با دنیا و براساس سفارش مصرف کنندگان انجام شود و از این رو باید از سرمایه گذاری مشترک و خدمات لجستیک بهره ببریم.
وی با یادآوری اینکه در سال های گذشته رشد خوبی در عرصه صنایع تبدیلی داشته ایم که باید با قوت آن را ادامه دهیم، اظهار داشت: اگر بناست براساس تقاضای مصرف کننده محصولی را در بازارهای جهانی عرضه کنیم، باید تولید خود را به نوعی با مصرف کنندگان و شبکه های زنجیره ای که در دنیا وجود دارد، پیوند بزنیم.
وزیر جهادکشاورزی با بیان اینکه بازرگانان ایرانی در گذشته بیشتر واردات محور بوده و کمتر به حوزه صادرات ورود کرده اند، اظهار داشت: باید به تدریج از حالت سنتی خارج شویم و بتوانیم با شبکه های توزیع که در سطح کشورهای توسعه یافته به صورت زنجیره ای ایجاد شده با پیوند برقرار کنیم تا بر اساس تقاضای آنها محصول تولیدی خود را بسته بندی یا تبدیل کنیم و در اختیار آنها قرار دهیم که این امر به تدریج در حال انجام است.
وی ادامه داد: به نسبت آنچه ما تولید می کنیم، هنوز سهم بالایی از محصولات کشاورزی چه برای داخل و چه برای صادرات، به صورت فله ای عرضه می شود که باید آرام آرام از این شکل خارج شویم.

** در انتظار اعلام نرخ خرید تضمینی دولت هستیم
وزیر جهادکشاورزی در ادامه درباره نرخ جدید خرید تضمینی گندم قیمت گفت: ما در مردادماه پیشنهاد خود به دبیرخانه شورای اقتصاد ارسال کردیم و امیدواریم به موقع بررسی و هرچه سریعتر اعلام شود.

** بخش عمده سویا و ذرت وارداتی کشور تراریخته است
وزیر جهادکشاورزی درباره اظهارنظر سازمان حفاظت محیط زیست درخصوص این که 70 درصد تولیدات کشاورزی تراریخته است، گفت: اکنون ما محصولی به عنوان تراریخته در کشور تولید نمی کنیم اما بخشی از محصولات نظیر سویال و ذرت به طور عمده و بقیه محصولات کم و بیش تراریخته هستند که از طریق واردات تامین می شوند.
حجتی افزود: البته این کالاها برای ورود به کشور باید مقررات بین المللی و فرایندهای قوانین داخلی را طی کنند تا از نظر سبک و مشخصات فنی، ویژگی های لازم را داشته و قابل مصرف باشند.
بر اساس این گزارش، نخستین کنفرانس بین المللی و دهمین کنگره ملی علوم باغبانی ایران با شعار «تولید محصولات باغبانی در ایران: ظرفیت‌ها، چالش‌ها، راهبردها و همکاری‌های بین‌المللی» از امروز به مدت چهار روز در دانشگاه تربیت مدرس برپاست.
این کنفرانس با مشارکت انجمن علوم باغبانی ایران، انجمن بین‌المللی علوم باغبانی، معاونت باغبانی وزارت جهاد کشاورزی و همکاری برخی از سازمان های داخلی و بین‌المللی برگزار شده است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید