1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

فروردین ۲۱, ۱۳۹۶

کوچک‌ترین نوسان در خوراک دام، در هزینه تمام شده محصول، تأثیری مستقیم خواهد داشت.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران امروز در گفت‌وگو با خبرنگار ایاگنا با اعلام این خبر گفت: متأسفانه قرار است به‌زودی تعرفه واردات جو افزایش یافته و از پنج به ۱۰ درصد برسد؛ محصولی که تأثیرگذارترین فاکتور در قیمت خوراک دام محسوب می‌شود.

علیرضا عزیزاللهی با اشاره به اینکه حداقل ۶۵ درصد هزینه تمام شده شیرخام مربوط به خوراک است، افزود: قطعاً این افزایش به تناسب، دست دامداران را تنگ‌تر خواهد کرد؛ زیرا بدون شک، بالا رفتن نرخ جو، بر دیگر اقلام نظیر یونجه نیز اثر گذاشته و آنها را هم گران می‌کند.

به گفته وی، سال گذشته که خرید تضمینی جو از طرف دولت انجام شد، حدود یک میلیون تن از این محصول روی دست دولت ماند؛ بنابراین ابتدا ارز آن را از مبادله‌ای به آزاد تغییر دادند و اکنون قرار است تا یک ماه آینده، تعرفه آن به ۱۰ درصد افزایش یابد. در صورتی که چنین رویدادی اتفاق بیفتد، قیمت جو وارد شده به کشور، برای تاجر یک‌هزار تومان در هر کیلوگرم تمام می‌شود و قطعاً بین یک‌هزار و ۱۰۰ تا یک‌هزار و ۲۰۰ تومان در بازار عرضه خواهد شد. این در حالی است که هم‌اکنون نرخ این محصول حدود ۷۰۰ تومان در هر کیلوگرم به دست دامدار می‌رسد.

مدیرعامل اتحادیه سراسری دامداران ایران عنوان کرد: هرچند که آمارها در مقدار تولید جو داخلی بسیار متفاوت است، اما در مجموع صنعت دامپروری نیز به حدود پنج میلیون تن از این محصول به‌صورت سالانه نیاز دارد؛ بنابراین بین یک میلیون تن تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار تن هر ساله جو به کشور وارد می‌شود.

عزیزاللهی تأکید کرد: البته در این زمینه با معاونت امور دام وزارت جهاد کشاروزی جلساتی برگزار شده و درباره حل مشکلات احتمالی بحث شده است. به هر ترتیب، باید تدابیری اندیشیده شود که دامداران بیش از این دچار ضرر و زیان نشوند.

وی در پایان ابراز امیدواری کرد که با توجه به بارش‌های مطلوبی که برای نقاط مختلف کشور اتفاق افتاده، امسال تولید جو وضعیت قابل قبولی داشته باشد تا واردات این محصول به کشور کمتر شود./

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید