• باغبانی:
• احتیاط در انجام عملیات محلول پاشی و سم پاشی در روز های دوشنبه و سه شنبه به دلیل وزش باد
• تهویه و تنظیم دما و رطوبت گلخانه ها، سالن های پرورش قارچ و انبارها
• مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات در صورت مشاهده آفات اول فصل (آگروتیس و کرم برگخوار) در مزارع آفتابگردان
• مشاوره با کارشناسان حفظ نباتات جهت مبارزه (در صورت مشاهده) آفت آگروتیس در مزارع سویا ، آفات مکنده در مزارع پنبه و سویا
• خودداری از استفاده بیش از حد مجاز از کود های ازته در بین فواصل چین های برداشت محصولات جالیزی کدو وخیار
• خودداری از سم پاشی مزارع زودکاشت ( گوجه فرنگی و جالیز ) که به مرحله برداشت رسیده اند
• رهاسازی عوامل بیولوژیک و به کارگیری تله و فرمون ها جهت ردیابی آفات کرم غوزه پنبه، شب پره در مزارع گوجه فرنگی پس از مشورت با کارشناسان حفظ نباتات
• رها سازی عوامل بیولوژیک در مزارع پنبه
• کنترل آفات شپشک ها و بالشتک ها در باغات مرکبات و آفت پسیل در باغات زیتون پس از مشورت با کارشناسان حفظ نباتات و کلینیکهای گیاه پزشکی
• آبیاری منظم باغات تازه کشت شده به خصوص در اراضی شیبدار با توجه به شرایط دمایی روز های آینده
• زراعی:
• آماده سازی بستر کشت ذرت ، سورگوم و ارزن
• خودداری از مصرف بیش از حد مجاز کود ازته در خزانه های شالی جهت جلوگیری از ترد شدن ساقه و ریشه
• رعایت میزان مجاز رطوبت 12 درصد در هنگام برداشت بذرهای تکثیری گندم و جو
• خودداری از برداشت گندم و جو در اوایل صبح و هنگام غروب با توجه به افزایش درصد رطوبت هوا
• کشت سویا، آفتابگردان و پنبه پس از آبیاری مزرعه
• پایش میزان افزایش جمعیت کنه و کرم غوزه توسط پنبه کاران با توجه به شرایط آب و هوایی درروزهای اخیر
• استفاده از کودهای پتاس دار در زمان کاشت سویا با توجه به خشکی هوا
• انتقال زمان کاشت سویا به بعدازظهر وشب با توجه به افزایش دما تا پایان هفته و احتمال کاهش رطوبت خاک
• رهاسازی عوامل بیولوژیک در مزارع جهت مبارزه با کرم ساقه خوار شالی
• شالیکاران به منظور جلوگیری از سوختگی جوانه های شالی ( کلئوپتیل ) در اثر گرما در طول شب تا ارتفاع دو سانتیمتر آب در خزانه وارد نمایند و در بعدازظهر روز بعد آب از خزانه خارج نمایند.