1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

مرداد ۱۱, ۱۳۹۶

درحالی که برخی نمیاندگان بخش خصوصی از صادرات بخشی از لاشه‌های آسیای میانه به قطر خبر می‌دهند، اما شرکت پشتیبانی امور دام، این موضوع را تکذیب می‌کند.

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران، در پاسخ به پرسش خبرنگارما مبنی بر صادرات تعدادی از لاشه‌های وارداتی از آسیای میانه به قطر گفت: کاملا این موضوع را تکذیب می‌کنم.

یوسف جلوخانی، با اشاره به اینکه حجم قابل توجهی از لاشه به صورت روزانه برای تنظیم بازار از کشورهای مختلف وارد ایران می‌شود، افزود: گوشت قرمز که معمولا از کشورهایی مانند استرالیا، روسیه و بخشی از آسیای میانه به ایران فرستاده می‌شود، همگی زیر نظر شرکت پشتیبانی و با نظارت تنظیم بازار است.

به گفته وی، بنابراین تمام محموله‌های گوشت، قابلیت ردیابی داشته و می‌توان تا شبکه‌های مویرگی و کوچک‌ترین فروشگاه‌ها آن را دنبال کرد. البته سازمان حمایت مصرف‌کنندگان و تولیدکنندگان و همچنین سازمان تعزیرات نیز بر این موضوع نظارت دارند.

جلوخانی عنوان کرد: بر این اساس، گوشت وارد شده از هر کشوری که باشد، فقط و فقط به منظور تنظیم بازار بوده و به هیچ عنوان از چرخه بازار داخلی خارج نمی‌شود.

وی معتقد است، گذشته از اینها کشورهای عربی حاشیه خلیج فارس، تقاضایی به غیر از دام زنده ندارند و ارسال لاشه به این کشورها نمی‌تواند توجیه داشته باشد. البته در حال حاضر نیز صادرات دام زنده متوقف است.

مدیر کل پشتیبانی امور دام استان تهران، در پایان گفت: روزانه بین ۱۰ تا ۱۰۰ تن لاشه گوشت قرمز از کشورهای آسیای میانه به ایران وارد می‌شود که این مقدار به عواملی مانند مقدار نیاز داخلی و میزان کشتار آن کشورها بستگی دارد.

صحبت‌های این مقام مسئول در حالی است که پیش از این، رئیس مجمع صادرکنندگان دام ایران به ایانا گفته بود: “لاشه‌های وارد شده از کشورهای همسایه مانند ارمنستان و گرجستان که با قیمت ۲۹ هزار تومان در داخل به فروش می‌رود، در کشور قطر، به نرخ ۳۳ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود و البته به نام دام ایرانی به آن کشور می‌روند که میزان آنها از نظر وزنی، تا این لحظه به حدود ۶۶ تن می‌رسد.”

به گفته وی، روزانه ۲۰ هزار لاشه گوسفند در آن طرف مرزها کشتار شده و به ایران صادر می‌شود و بخشی از آن از طریق مرزهای زمینی به قطر می‌رود. البته قطر، کشور کوچکی است و شاید بتوان کل نیاز آن را با مصرف تبریز یا اصفهان، برابر دانست؛ بنابراین به نظر می‌رسد ارسال ۳۰۰ هزار راس گوسفند در سال، بازار آن را اشباع کند.

این نماینده بخش خصوصی همچنین از ورود محموله‌های گوشت قرمز به قطر که هر کدام حاوی یکهزار و ۷۰۰ لاشه است، خبر داده بود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید