1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۱۵, ۱۳۹۶

رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: مصرف جگر دامی جای نگرانی ندارد و مردم می توانند با خیال راحت از این فرآورده استفاده کنند.

به گزارش ایاگنا علی اصغر ملکی با بیان اینکه از یک ماه پیش جگر گوسفند همانند گوشت قبل از عرضه به بازار 24 ساعت در پیش سرد قرار می‌گیرد، افزود: این اقدام باعث می شود که هیچ مشکلی در جگر وجود نداشته باشد و مردم بتوانند با خیال راحت این فرآورده دامی را مصرف کنند.
وی در ادامه ضمن توصیه به شهروندان مبنی بر اینکه جگر مصرفی خود را از مراکز مجاز تهیه کنند، اظهارداشت: خوشبختانه تاکنون تب کریمه در استان تهران مشاهده نشده است.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی از جمله دلائل دوباره گرانی گوشت قرمز را کاهش قیمت جگر گوسفندی به دلیل شیوع تب کریمه و عدم استقبال مردم دانست و گفت: در حال حاضر قیمت هر کیلو جگر از 50 تا 60 هزار تومان به 35 تا 45 هزار تومان رسیده است.
وی در ادامه با بیان اینکه رشد قیمت گوشت گوسفندی می تواند ناشی از کمبود تولید و عرضه دام باشد، افزود: همه ساله بازار گوشت کشور در ماه های خرداد و تیر به دلیل عرضه فراوان دام با افت قیمت مواجه بود که متاسفانه از دو سال گذشته به این طرف به دلائل مختلف منجمله ذبح بره های ماده و … با مشکل کمبود عرضه دام و افزایش قیمت رو بروست.
ملکی بیان داشت: ذبح بره های ماده ضربات جبران ناپذیری به پیکره صنعت دامداری کشور وارد می کند بنابراین ادامه چنین روندی می تواند پیامدهای بسیار بدی به دنبال داشته باشد.
وی ضمن انتقاد شدید از کشتار بره های شیری گفت: این بره ها ضمن رسیدن به وزن ایده‌آل حداقل باید یک بره از خود به جا گذشته و سپس کشتار شوند.
رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در ادامه از مسئولان مربوطه خواست از کشتار بی‌رویه بره های شیری در کشور جلوگیری کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید