1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

خرداد ۹, ۱۳۹۶

قائم مقام اتحادیه خوراک دام و طیور ، با اشاره به نابسامانی های اخیر در بازار نهاده های دامی به ویژه ذرت، گفت: راهکار اجرایی برای جلوگیری از این نوسان ها در کشور، استفاده از پسماند محصولات کشاورزی و فرآوری آنها  برای مصرف در صنعت خوراک دام و طیور است.

مهدی مسعودی در گفت و گو با خبرنگار بخش کشاورزی ایاگنا اظهار کرد: وقتی نوسان در قیمت ذرت در بازار اتفاق می افتد  صنعت دام و طیور کشور را نیز با چالش و مشکلات جدی رو به روی می کند.

وی افزود: برای جلوگیری از این نوسان ها راهکارهای اجرایی و استفاده از پسماند محصولات کشاورزی و فراوری آنها مانند پسته، نیشکر، خرما و سیب زمینی برای مصرف در صنعت خوراک دام و طیور، ضرورت دارد.

این کارشناس صنعت خوراک دام و طیور با تاکید بر لزوم حمایت دولت از ورود ماشین آلات، تکنولوژی و دانش استفاده از پسماندها در صنعت خوراک آماده، گفت: تسهیلات کم بهره برای ترغیب و تشویق سرمایه گذاران در این صنعت می تواند برای اقتصاد کشاورزی و همچنین دامداران و کشاورزان و ایجاد صنایع تبدیلی موثر باشد.

مسعودی همچنین به اقدام اخیر وزارت جهاد کشاورزی پس از گرانی 200 تومانی در قیمت ذرت و استفاده از ذخایر شرکت پشتیبانی امور دام با نرخ مناسب، اشاره و اظهار کرد: این اقدام وزارت جهاد کشاورزی به موقع و بجا بود اما باید راهکارهای مطلوب و دایمی در این زمینه ارایه و اجرا کرد.

قائم مقام اتحادیه خوراک دام، طیور و آبزیان دلایل عملکرد ضعیف در بخش استفاده از پسماند محصولات کشاورزی و فرآوری آنها برای مصارف خوراک دام و طیور را برشمرد و افزود: دلیل اصلی که در این زمینه ضعیف عمل کرده ایم، نبود بسترهای مناسب برای سرمایه گذاری و حمایت های دولتی از این صنعت مهم و تاثیرگذار در کشور است.

وی همچنین به سمیناری که اتحادیه خوراک دام و طیور با همکاری سازمان نظام مهندسی کشاورزی در حاشیه نمایشگاه فیداکسپو در این زمینه برگزار کرد، اشاره و اظهار کرد: دولت هم باید به کمک بخش خصوصی بیاید تا با تعامل سازنده، وضعیت تولید و بهره وری در کشور بهبود یابد.

گفتنی است؛ در روزهای اخیر قیمت ذرت(نهاده دام و طیور) در هر کیلوگرم 200 تومان افزایش یافت در حالی که بازارهای جهانی هیچ نشانی از گرانی ندارند .

با توجه به اینکه نهاده های دام و طیور وارداتی است و قیمت آنها  از بازارهای جهانی متاثر می شود، این گرانی بی دلیل بوده که این امر  وزارت جهاد کشاورزی را نیز به اقدام متقابل برای کنترل بازار نهاده های دامی واداشت و امروز اعلام کرد که این محصولات را به قیمت ارزان در اختیار مرغداران قرار می دهد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید