1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

اردیبهشت ۹, ۱۳۹۶

متوسط جهانی سرانه مصرف آبزیان به ازا هر نفر 20 کیلوگرم در سال است.

حسن صالحی معاون وزیر جهاد کشاورزی و رئیس سازمان شیلات جمعه شب در حاشیه جشنواره غذا و سلامتی در مشهد طی گفت و گو با خبرنگار ایاگنا افزود: بخش شیلات در چهار سال اخیر در امر تولید، صادرات و افزایش مصرف سرانه موفقیتهای متعددی داشته است.
وی ادامه داد: با توجه به کاهش ذخایر ماهیان خاویاری دریای خزر سازمان شیلات فعالیتهای ویژه ای در این بخش داشت. پارسال سه تن ماهی خاویار پرورشی در ایران تولید شد که بخش قابل توتوجه آن به آمریکای شمالی صادر شد و این در حالی است که در طول سالهای پیش از صادرات به این شکل محروم بودیم.
رئیس سازمان شیلات گفت: حجم آبزی پروی و صید انواع ماهی در ایران پارسال به یک میلیون و 70 هزار تن رسید در حالی که این میزان در سال 1391 کمتر از 760 هزار تن بود.
وی افزود: در خصوص میگوی پرورشی نیز تولید این محصول که سال 1391 کمتر از 10 هزار تن بود سال 1395 به افزون بر 23 هزار تن افزایش یافت که همین امر منجر به فعالیت مجدد سایتهای کارافتاده پرورش میگو شد.
صالحی به جایگاه ویژه ایران در تولید ماهی قزل آلا نیز اشاره و بیان کرد: با تولید 164 هزار تن ماهی قزل آلا در آب شیرین رتبه نخست جهان را در این بخش در اختیار داریم و در مجموع ایران در تولید این نوع ماهی جزو پنج کشور نخست دنیا است.
وی ادامه داد: پارسال با 412 میلیون دلار صادرات در بخش شیلات رکورد این حوزه شکسته شد. همچنین واردات در این بخش کمتر از 180 میلیون دلار است که نشانگر تراز مثبت در بخش تجارت خارجی شیلات است .
رئیس سازمان شیلات گفت: شیلات کشور در سالهای گذشته به تولید ماهیهای زینیتی توجه ویژه ای داشت که می توان به تولید 220 میلیون قطعه بچه ماهی زینتی در سال گذشته اشاره کرد. این تولید نشانگر رشد 20 درصدی در چهار سال گذشته است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید