1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

اردیبهشت ۱۳, ۱۳۹۶

به گزارش خبرنگار ایاگنا با وجود این که وزارت جهاد کشاورزی ممنوعیت صادرات دام زنده را به منظور تنظیم بازار داخلی و کاهش قیمت گوشت در حمایت از مصرف کنندگان انجام داد اما کماکان قیمت انواع گوشت قرمز با قیمت های بالا در بازار توسط قصابی ها و فروشگاه های زنجیره ای عرضه می شود.

این درحالیست که انواع گوشت قرمز بز، شیشک به قیمت گوشت بره عرضه می شود و قصابی ها نیز علیرغم هشدارهای دولت توجهی به قیمت های مصوب ندارند.

** اتحادیه گوشت گوسفندی با شانتاژ قیمت گوشت قرمز را در کل کشور گران کرد
«منصور پوریان» رئیس مجمع ملی صادرکنندگان دام زنده از تنظیم شکایتی علیه رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی گفت: چندی است رئیس اتحادیه گوشت گوسفندی در رسانه ها علت گرانی گوشت قرمز را صادرات دام زنده عنوان می کند، این درحالیست که وزارت جهاد کشاورزی چند ماهی است که صادرات دام زنده را برای تنظیم بازار داخلی متوقف کرده است.
وی با بیان این که وظیفه اتحادیه گوشت گوسفندی ساماندهی قصابی ها و درجه بندی گوشت گوسفندی است افزود: متاسفانه این صنف به وظایف خود عمل نمی کند و خود را درگیر فعالیت های صنعت دام که به طور صرف تصمیم گیری ها و سیاست گذاری های آن در خصوص تداوم و یا توقف صادرات مربوط به دولت است، می کند.
وی تصریح کرد: این درحالیست که به دلیل بی توجهی اتحادیه گوشت گوسفندی در درجه بندی گوشت و عدم ساماندهی این بخش، نزدیک 90 درصد گوشت بز و میش در قصابی ها با قیمت بره به دست مصرف کنندگان می رسد.
رئیس شورای تامین دام کشور درجه بندی گوشت قرمز را الزامی دانست و گفت: اکنون قیمت هر کیلو دام زنده میش ، بز و شیشک (گوسفند نر بالغ) به طور میانگین90 هزارریال است که براساس نرخ مصوب دولت باید به قیمت 220 هزار ریال به دست مصرف کنندگان برسد ، در حالی که با قیمت های بیش از 300 هزارریال عرضه می شود.
پوریان علت اصلی مشکل عرضه گوشت قرمز با قیمت های بالا را نبود نظارت و برچسب درجه بندی بر روی هر محصول عنوان کرد.

** گوشت قرمز شهرهای نیازمند تامین است
رئیس شورای تامین دام زنده گفت: اکنون با مازاد تولید دام مواجه هستیم بنابراین شهرهایی که با کمبود مواجه باشند می توانند گوشت مورد نیاز خود را با قیمت مصوب و به شکل لاشه تامین کنند.
وی یکی از مشکلات دامپروران را در قیمت گذاری دام زنده نبود خریدار واقعی عنوان کرد و افزود: اکنون خریدار واقعی برای خرید لاشه با قیمت مصوب نداریم و دلالان بازار را می چرخانند.
وی اضافه کرد: اکنون دام زنده به دو شکل تفکیکی و گله ای خرید و فروش می شود که در فروش تفکیکی بره های جوان با قیمت های مناسب نزدیک 150 هزار ریال توسط دلالان خریداری می شوند که این موضوع به نفع تولید کنندگان نیست زیرا مابقی تولیدات گله از جمله میش یا بز روی دستشان می ماند و یا باید با قیمت های ارزان تر از قیمت تمام شده به فروش برسانند.
وی اظهارداشت: در حالی که در فروش گله ای تمامی دام ها با یک قیمت مناسب به فروش می رسد که به نفع تولیدکنندگان خواهد بود به طور مثال اکنون بره با قیمت مناسب توسط دلالان خریداری می شود اما تولیدات دامی سال گذشته کماکان روی دست تولید کنندگان باقیمانده و خریداری نمی شود.

** ممنوعیت صادرات دام زنده منجر به قاچاق می شود
پوریان گفت: در صورت ادامه ممنوعیت صادرات دام زنده و انباشت دام روی دست تولید کنندگان باید در انتظار قاچاق این محصول باشیم که به نفع صنعت دامپروری و منافع ملی نیست.
وی معتقد است باید تمامی کالاها از مبادی رسمی صادر شوند که در نهایت این امر به نفع اقتصاد کشور خواهد بود.
به گزارش ایاگنا  قیمت مصوب دولتی هرکیلو گوشت گوسفندی برای مصرف کنندگان 315 هزار ریال است.
این درحالیست که هرکیلوگرم گوشت قرمز گوسفندی برای مصرف کنندگان بیش از 380 هزار ریال به فروش می رسد.
سالیانه 840 هزار تن گوشت قرمز در کشور تولید می شود که برای تامین نیاز کشور حدود 100 هزارتن گوشت قرمز از محل واردات تامین می شود.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید