1076
آخرین خبرها
علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۵, ۱۳۹۵

مدیرعامل اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار فارس امروز  با اعلام این خبر گفت: وضعیت صادرات میوه و تره‌بار به کشورهای جنوب خلیج فارس به‌ویژه بندر دبی و کشورهای عراق و افغانستان وضعیت نابسامانی دارد، به‌طوری که از گمرک باهنر گوجه‌فرنگی در صندوق‌های ۲۰ کیلوگرمی به‌صورت فله‌ای بدون هیچ شناسنامه‌ای و کلم‌پیچ‌های ایرانی در گونی‌های ۵۰ کیلوگرمی بارگیری شد.

هادی حنایی افزود: صادرات میوه در کارتون‌های کهنه موز یا به‌صورت فله‌ای در صندوق‌های چوبی یا فلزی اوج ناآشنایی بازرگانان با الفبای صادرات را می‌رساند که باید توسط گمرک از ارسال آنها خودداری شود.

بی‌سروسامانی صادرات محصولات کشاورزی

وی خاطرنشان کرد: صادرات میوه و تره‌بار و بسته‌بندی کشورهای منطقه سال‌ها است که به شکل سنتی و در چارچوب غیراستاندارد صورت می‌گیرد و وقت آن رسیده است برای صادرات محصولات کشاورزی سیاست‌گزاری و نظارت صورت گیرد.

حنایی ادامه داد: در زمان حاضر ۱۴ درصد تولید ناخالص داخلی و ۹ درصد تولید غذای مصرفی و ۲۳ درصد تولید اشتغال در کشور مربوط به بخش کشاورزی است؛ لذا ضرورت دارد بخش بازرگانی و صادراتی کشاورزی چاره‌اندیشی شود.

وی تصریح کرد: کیفیت محصولات باغی و کشاورزی ایران در دنیا شهرت دارد، اما نحوه صادرات محصولات کشاورزی ایران توسط برخی از بازرگانان باعث از دست رفتن برخی بازارهای هدف شده است که بازار عراق از آن جمله است.

برندسازی، نخستین گام بازارسازی است

مدیرعامل اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار فارس یادآور شد: برای ورود به بازارهای جهانی و پایدار در بازارهای منطقه برندسازی نخستین گام به‌شمار می‌رود که در حوزه صنایع غذایی به آن توجه مناسبی شده، اما در حوزه کشاورزی به‌ویژه صادرات محصولات باغی و زراعی و همچنین سبزی و صیفی رها شده است.

حنایی تأکید کرد: ترکیه با تمرکز بر بسته‌بندی و صادرات محصولات کشاورزی توانسته رقیب جدی ایران در عراق و کشورهای آسیای میانه باشد و به‌عنوان بزرگ‌ترین صادرکننده محصولات کشاورزی آسیا شناخته شود.

لنج‌های سبزی و صیفی فاقد سردخانه‌اند

وی اظهار داشت: سبزی و صیفی ایرانی از طریق لنج به کشور دبیر صادر می‌شود، این در حالی است که لنج‌ها در دمای بین ۴۰ تا ۵۲ درجه جنوب خلیج فارس فاقد سردخانه هستند.

حنایی همچنین گفت: صادرات بدون سردخانه برابر با ضایعات بالا و افت کیفیت محصولات ایرانی است که به‌نظر می‌رسد وقت بازمهندسی در نحوه صادرات کالاهای ایرانی رسیده است.

عمان، دروازه ایران به سوی یمن

مدیرعامل اتحادیه صادرکنندگان میوه و تره‌بار فارس افزود: بندر صحار و منطقه آزاد ایجاد شده در عمان به‌خوبی می‌تواند جایگزین دبی برای ایران باشد.

وی خاطرنشان کرد: هرچند کشور ۸۰۰ هزار نفری عمان بازار پرجاذبه‌ای برای صادرکنندگان ایرانی نیست، اما محصولات کشاورزی و غذایی یمن، از طریق صحار تأمین می‌شود.

حنایی در پایان تصریح کرد: ایران می‌تواند از طریق بندر صحار بازارهای جدیدی نظیر یمن را برای خود احیا کند، به شرط آنکه وضعیت صادراتی محصولات کشاورزی مورد تجدید نظر قرار گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید