1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۱۳, ۱۳۹۶

در حال حاضر، سازمان خواربار و کشاورزی ملل متحد(فائو) استانداردهایی در مورد اندازه موز قرار داده به طوری که باید موز صادراتی حداقل ۱۴ سانتی متر طول داشته باشد.

به گزارش خبرگزاری ایاگنا  از دهیندو بیزینس لاین، چنانچه مرکز صادرات هند بتواند فائو را برای میزان کمتر موز متقاعد کند، آنگاه می تواند خبر خوبی برای انواع موز هند باشد چراکه موز هند به زودی راه خود را به بازارهای اروپا و آمریکا باز می کند. 

در ماه سپتامبر، قرار است سازمان توسعه صادرات محصولات غذایی فرآوری و کشاورزی هند (APEDA)، برای متقاعد کردن کمیته کودکس فائو (وظیفه بهبوداستانداردهای غذایی را بر عهده دارد) برای تغییر استاندارد انواع موز کوچکتر برای صادرات اقدام کند.

فائو آژانسی مربوط به سازمان ملل متحد است که مجموعه استانداردهای ایمنی و کیفیت مواد غذایی را برای تجارت جهانی ارایه می دهد، که در اصطلاح فنی، به نام Codex Alimentarius خوانده می شود؛ مجموعه ای از استانداردها، کدهای عملیاتی، دستورالعمل ها و دیگر پیشنهادهای مرتبط به مواد غذایی است.

همچنین در یک گفت وگوی تلفنی، رئیس APEDA، دوندرا کومار سینگ، به سایت BusinessLine (سایت هندی مربوط به اخبار مالی و تجارت) گفت: “کشور دارای بیش از ۲۰۰ گونه موز است. اما با توجه به استانداردهای فائو، بسیاری آن ها نمی تواند صادر شوند. چراکه باید انداره شان ۱۴ سانتی متر باشد، این موضوع باعث شده تا موزها با اندازه کوچک تر نتوانند صادر شوند.”

هندوستان حدود ۳۰ درصد از موز جهان را تولید می کند، اما سهم صادرات اش، تنها در حدود یک درصد است. در دوره زمانی ۲۰۱۵-۲۰۱۶، این کشور حدود ۷۰ هزار تن موز صادر کرده بود.

سینگ گفت: “با تغییر استانداردها، راه صادرات می تواند باز شود. در حال حاضر، شرکت های هندی تا حد زیادی به صادرات موز از نوع  یا کاوندیش اقدام می کنند. برخی از انواع سنتی از کرالا به کشورهای حوزه خلیج فارس صادر می شوند، اما هنوز به کشورهای اتحادیه اروپا و سایر مناطق جغرافیایی صادرات ندارند.”

پانکاج خاندلوال (Pankaj Khandelwal)، رئیس و مدیر عامل INI Farms ، کسی که به طور عمده در زمینه کشت موز و صادرات فعالیت دارد، گفت :” با توجه به استانداردهای کدکس، صادر کنندگان محلی به انواع  روی آورده اند و این مساله نیاز به مذاکره با کمیته کدکس دارد، به طوری که رقم بومی، که دارای اندازه ۷ یا ۸ سانتی متر است بتواند صادر شود. این گونه ها ، عمدتا در آسام، کرالا، کارناتاکا و تامیل نادو یافت می شوند.”

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید