1076
آخرین خبرها
سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی برداشت خرما آغاز شد بهره برداری از 11 هزار هکتار مزرعه پرورش میگو

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۲۸, ۱۳۹۶

دو هزار هکتار از باغات انگور شهرستان ملکان از سوی گروه های جهادی و بسیج دانشجویی علیه آفت زنجره مو آفت زدایی شد.

به گزارش روز دوشنبه روابط عمومی سازمان جهادکشاورزی استان، منوچهر رحمانی افزود: بقیه تولیدات باغی به صورت تازه خوری و یا پس از فراوری در خود شهرستان و یا سایر نقاط کشور مصرف می شود.
وی با اشاره به اینکه سالانه در حدود 44 هزار تن زردآلو در این شهرستان تولید می شود، گفت: از این میزان تولید 25درصد به صورت تازه خوری مصرف و 75درصد فرآوری می شود.

وی گفت: به علت حوادث طبیعی اوایل بهار از جمله سرمازدگی و عدم تلقیح گل درختان زردآلو کاهش 60 تا 70 درصدی تولید این محصول در سال جاری پیش بینی می شود.
رحمانی خاطرنشان کرد: شهرستان مرند از نظر تولید زردآلو در سطح استان مقام اول را به خود اختصاص داده است و حدود 3000 نفر در امر تولید و فرآوری این محصول اشتغال دارند.
وی با اشاره به اینکه 35 واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان فعال است، گفت: زردآلو، سیب، گردو، بادام، پسته، آلو، گوجه سبز، گیلاس و آلبالو از جمله محصولات باغی این شهرستان است.
رحمانی با بیان اینکه شهرستان مرند به عنوان بزرگترین قطب تولید خشکبار قیسی محسوب می شود، گفت: کشاورزان شهرستان به تولید قیسی اهمیت زیادی می دهند و سالهاست از طریق آبا و اجداد خود نحوه تولید قیسی و برگه را به صورت سینه به سینه حفظ کرده اند و اکنون نیز با تکیه بر تجربه و امکانات سنتی در تولید قیسی حرف اول را در منطقه می زنند.
شهرستان مرند با توجه به شرایط اقلیمی و استعدادهای طبیعی و به لحاظ قرار گرفتن در دامنه رشته کوه میشاب مستعد کشاورزی بوده و دارای 95 هزار و 420 هکتار اراضی زراعی و باغی است که 12 هزار و 928 هکتار آن را اراضی باغی تشکیل می دهد.
شهرستان مرند در 70 کیلومتری شمالغرب تبریز واقع است.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید