1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

خرداد ۱۳, ۱۳۹۶

رئیس مرکز اصلاح نژاد دام وزارت جهاد کشاورزی با بیان این که ضریب خودکفایی گوشت قرمز در ایران ۹۰ درصد است در مورد گرانی اخیر گوشت قرمز گفت: هر ساله در اوائل فصل بهار عرضه گوشت قرمز روند کاهشی به خود می گیرد ولی از ماه سوم به بعد عرضه افزایش می یابد.

به گزارش ایاگنا محمدرضا ملاصالحی ضمن اشاره به این جمله که گوشت قرمز در سبد مصرفی کالای خانوارها بسیار نقش آفرین است، افزود: سالانه 90 درصد این کالا بصورت داخلی و 10 درصد از محل واردات تامین می شود.

وی همچنین میانگین واردات گوشت قرمز را سالانه 100 هزار تن اعلام کرد و اظهارداشت: پارسال 825 هزار تن گوشت از محل کشتارانواع دام سبک و سنگین در کشور استحصال شد.

رئیس مرکز اصلاح نژاد دام وبهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی به ایاگنا گفت: در سنوات گذشته افزون بر 95 درصد سهم گوشت وارداتی مربوط به گوشت گوساله بود ولی در چند ماه اخیر به دلیل اتفاقاتی که در بازار رخ داده واردات گوشت گوسفندی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

وی افزود: گوشت منجمد گوسفندی در ایران طرفدار چندانی ندارند بنابراین به صورت گرم باید از کشورهای همسایه تامین شود.

ملاصالحی در ادامه با بیان اینکه تولید مثل گوسفند و بز فصلی است، اظهارداشت: روند عرضه دام کشتاری نیز به تناسب فصول تولید مثل نوسان دارد به عبارتی در برخی فصول با عرضه انبوه و در برخی مواقع با کمبود عرضه مواجه می شود.

وی اضافه کرد: برای مثال هر ساله در اوائل فصل بهار عرضه گوشت قرمز روند کاهشی به خود می گیرد ولی از ماه سوم به بعد عرضه گوشت گوسفند و بز به بازار روند افزایشی پیدا می کند.

رئیس مرکز اصلاح نژاد دام وبهبود تولیدات دامی وزارت جهاد کشاورزی یادآورشد: زمانی که کوچ عشایر به سمت ییلاقات آغاز می شود در این مقطع عشایر دام های پرواری و حذفی خود را به بازار عرضه می کنند و به همین دلیل هر ساله از خردادماه تعداد دام سبک کشتاری در کشور بر مدار صعودی قرار می گیرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید