1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

فروردین ۱۹, ۱۳۹۶

نمایندگان بخش خصوصی، قیمت مرغ برای ماه رمضان را ثابت پیش‌بینی می‌کنند.

دبیر انجمن جوجه یکروزه، امروز در گفت‌وگو باایاگنا گفت: با توجه به شرایطی که از هم‌اکنون بر بازار حاکم است، به نظر می‌رسد قیمت مرغ در ماه مبارک رمضان، از ثباتی نسبی برخوردار باشد.

غلامعلی فارغی، با اشاره به اینکه نرخ این محصول در شب عید و پس از آن افزایشی پیدا نکرد و بازار جو آرامی داشت، افزود: باید مرغداران از این موضوع درس بگیرند و دیگر مطابق رسوم گذشته عمل نکنند. یعنی هجوم آنها برای خرید جوجه یکروزه در مقاطعی از زمان که تقاضای خرید مرغ افزایش می‌یابد، نمی‌تواند تضمین کننده کسب سود بیشتر باشد.

فارغی معتقد است اگر مرغدار روند ثابتی را در طول سال طی کرده و در زمان‌های خاص تقاضا برای خرید جوجه را به طور ناگهانی بالا نبرد، مطمئنا قیمت جوجه نیز تغییر چندانی نخواهد داشت. مرغداران باید در نظر داشته باشند در حال حاضر، تنظیم بازار دیگر مانند روش‌های سنتی، توسط عرضه بیشتر مرغ از سوی تولیدکنندگان، معنا ندارد. بلکه شرکت پشتیبانی برای جلوگیری از افزایش قیمت‌ها به بازار ورود کرده و آن را کنترل می‌کند؛ ضمن اینکه ذخایر شرکت، همیشه به حد کافی است و کمبودی در این زمینه وجود ندارد. نمونه آن را هم در ایام عید شاهد بودیم.

وی ادامه داد: به هر ترتیب، قیمت جوجه به میزان تقاضای مرغداران برای خرید آن بستگی دارد. اگر آنها تولید را به گونه‌ای تنظیم کنند که ماهانه به طور میانگین، ۹۵ میلیون جوجه تولید شود، نه کمبودی به وجود می‌آید و نه مازادی. البته برای این منظور پرورش دهندگان مرغ باید با اتحادیه خود هماهنگ باشند و میزان سهمیه‌ها را رعایت کنند. چون همانطور که بارها عنوان شده، تولید بیش از حد، منجر به سود بیشتر نمی‌شود.

به گفته فارغی، طبق توافقی که با اتحادیه سراسری مرغداران صورت گرفته، قرار است به زودی، تولید جوجه بر حسب حواله صادر شده از طرف اتحادیه صورت بگیرد. این موضوع به تنهایی می‌تواند بسیاری از نوسانات احتمالی را به صفر نزدیک کند.

به گزارش ایانا قیمت جوجه یک روزه در بهمن سال گذشته، به دلیل تقاضای بیش از حد مرغداران، به یکباره افزایش یافت و تا بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ تومان در برخی نواحی رسید. این افزایش تقاضا با چشم‌انداز فروش مرغ در روزهای پایانی سال و کسب سود بیش تر از بازار اتفاق افتاد که البته تدابیر اندیشیده شده از طرف ستاد تنظیم بازار و توزیع مرغ منجمد دولتی، اجازه بالا رفتن به نرخ‌ها را نداد. شنیده‌ها حاکی است که بر اساس این هدف گذاری‌ها و تصمیمات احساسی، مرغداران متحمل ضررهای قابل توجهی شده‌اند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید