1076
آخرین خبرها
لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد مطالبات گندم پرداخت می شود آسیب کاهش دما به محصولات کشاورزی

فهرست

خبرهای استانی

تیر ۱۱, ۱۳۹۶

‘محمدعلی کمالی’ روز شنبه در گفت و گو با خبرگزاری ایاگنا ضمن تاکید بر اینکه گوشت مرغ مورد نیاز کشور تامین است و کمبودی در این زمینه نداریم، افزود: بخش عمده مرغ مورد نیاز تهران از شمال کشور تامین می شود که به علت همزمانی با روزهای تعطیل، محدودیت حمل و نقل جوجه و مرغ و همچنین تعطیلی برخی کشتارگاه ها در روزهای تعطیل قیمت مرغ افزایش یافت.

وی افزایش تقاضای مصرف گوشت مرغ در ایام تعطیل را یکی دیگر از عوامل برشمرد و به افزایش هزینه های تولید مرغ گوشتی نیز اشاره کرد.
کمالی با انتقاد از قیمت بالای جوجه یک روزه گفت: اکنون قیمت هر قطعه جوجه یک روزه ١٨ تا ٢٢ هزار ریال است که با احتساب هزینه بیمه و حمل ونقل برای تولیدکننده 25 هزار ریال تمام می شود.
به گفته وی، در حالی که قیمت واقعی جوجه یک روزه در این فصل باید نزدیک به 15 هزار ریال باشد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری مرغداران گوشتی ایران افزود: با توجه به بالا بودن هزینه های تمام شده تولید، قیمت منطقی هر کیلوگرم مرغ زنده بیش از 51 هزار ریال است.
کمالی قیمت فعلی هر کیلوگرم مرغ زنده را 47 هزار ریال، کشتارگاه 65 هزار ریال و برای مصرف کننده ٨٠ تا ٨٣ هزار ریال اعلام کرد.
وی همچنین از تلاش برای صادرات مرغ مازاد تولید داخل خبر داد.
ازسوی دیگر رئیس اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران نیز امروز در گفت و گو با ایرنا قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ در محل مرغداری را بین 49 تا 54 هزار ریال، میدان بهمن 66 تا 67 هزارریال و در خرده فروشی ها حداکثر 76 هزار ریال اعلام کرد.
«مهدی یوسف خانی» گفت: امروز قیمت هر کیلوگرم مرغ زنده در محل کشتارگاه (نقدی) 68 هزارریال و تحویل به واحدهای صنفی عمده 69 هزار و 500 ریال بوده است.
‎وی نرخ هر کیلوگرم ران مرغ را در ‎محل خرده فروشی ها 66 تا 76 هزار ریال، سینه باکتف ١٢٠ هزارریال، سینه بدون کتف ١٣٠ هزارریال و فیله مرغ را 160 هزار ریال ذکر کرد.
‎وی درباره نوسان های قیمت گوشت مرغ گفت: قیمت گوشت مرغ در ایام تعطیلی عید سعید فطر افزایش یافته بود که به طور مجدد با روند نزولی روبرو می شود.
‎یوسف خانی درباره بالا بودن قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ در برخی واحدهای صنفی افزود: اتحادیه صنف فروشندگان پرنده و ماهی تهران حداکثر قیمت گوشت مرغ و تخم مرغ را اعلام می کند و این درحالیست که نرخ این محصولات در بازار مصرف به دلیل رقابت واحدهای صنفی حتی ممکن است کمتر از نرخ اعلام شده باشد. .
‎همچنین امروز قیمت هر کیلوگرم گوشت بوقلمون 140 تا 150 هزار ریال و گوشت شترمرغ بین 335 تا 345 هزارریال و هربسته نیم کیلویی بلدرچین 75 هزار ریال است.
‎به گزارش ایرنا، این درحالیست که طی روزهای اخیر قیمت هرکیلوگرم گوشت مرغ در بازار هرزه فروشی با نرخ های بیش از ٨٠ هزار ریال عرضه شد.
‎طبق برآورد کارشناسی وزارت جهادکشاورزی درسال1393، قیمت تمام شده هر کیلوگرم گوشت مرغ بین 70 تا 75 هزار ریال و تخم مرغ حدود 40 هزار ریال تعیین شده بود و کارشناسان بر این باورند که عرضه این محصولات با نرخی بیش از نرخ تعیین شده اجحاف به تولیدکنندگان و مصرف کنندگان خواهد بود.
‎سالیانه بیش از 2 میلیون و 100 هزار تن گوشت مرغ در 20 هزار واحد مرغداری گوشتی دارای پروانه در کشور تولید می شود که بخش عمده این محصول پروتئینی در داخل به مصرف می رسد و نزدیک به ١٠٠ هزار تن آن مازاد نیاز داخل است.
‎در صورتی که مردم درباره قیمت یا کیفیت محصولات عرضه شده شکایتی دارند ، می توانند با شماره سامانه 124 نظارت بر گران فروشی ها و تخلفات اصناف وزارت صنعت، معدن و تجارت و سامانه 135 تعزیزات کشوری تماس حاصل کنند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید