1076
آخرین خبرها
تامین ارز 20 روزه شد مدیریت بیماری ها در گندم آغاز شد لرستان رکورددار صادرات علت گرانی مرغ در اسفندماه سبزی و صیفی جات گران شد آغاز تجارت برد برد در ایران یارانه 161 هزار میلیارد تومانی نان شروع همکاری ایران و ترکمنستان در زمینه برق و انرژی آیا ایران به جایگاه خود در کدکس باز می گردد بازهم ردپای قاچاق اینبار در سازمان حفظ نباتات قیمت پیاز سرسام آور شد گوشت قرمز را گران نخرید  خودکفایی در تولید گندم نان دریافت بذر یارانه ای پنبه کاهش ۱۷درصدی ورود آب به سدها تفاهم‌نامه همکاری توسعه زنجیره گیاهان دارویی امضا شد برنج ارزان شد امضای تفاهم نامه ایران و مالزی کاهش 62 درصدی واردات چای کشت گل نرگس در گلوگاه عواقب تولید و صادرات محصولات آب بر امکان گران شدن لبنیات در پی کم کاری ها گندم قراردادی کشت می شود صادرات تخم مرغ رکورد می شکند زیر و بم پرونده فساد چای دبش محدودیت صادرات این بار برای پیاز و گوجه فرنگی کاهش سیر صعودی قیمت گوجه فرنگی قیمت آجیل شب یلدا اعلام شد بارش باران در تهران افزایش جوجه ریزی در آذرماه بازار میوه های شب یلدا  علت گران شدن گوجه فرنگی چه بود ؟ کشف بیماری های جدید سیب در ایران نهاده های دامی که ارز نیمایی به آنها تعلق می گیرد تبدیل پسماند کشاورزی به خوراک دام مالیات به محصولات پرآب بر تعلق می گیرد! خطر خشکسالی در کمین است! کاشت یک میلیارد درخت در کشور آغاز تولید پنبه در کشور ارز آوری 14 میلیون دلاری قارچ عاقبت قیمت مرغ چه میشود 5میلیون تن،نیاز سالانه کودی کشور افزایش 2 برابری تولید پسته روند کاهشی قیمت گوشت قرمز تولید 14 میلیون تن گندم در سال جاری کاهش قیمت میوه های پاییزی کمک وارد کنندگان به بازار برنج خودکفایی در تولید شکر بازگشت تراکتور های بلاروس به ایران گوشت قرمز ارزان شد

فهرست

خبرهای استانی

اردیبهشت ۲۵, ۱۳۹۶

اگرچه تجارت محصولات کشاورزی در سال‌های اخیر به رشدی قابل ملاحظه رسیده، اما هنوز از سطح ایده‌آل فاصله دارد. به همین دلیل بستر سازی برای گسترش آن از طرف مسئولان دولتی در دستور کار قرار گرفته است.

به گزارش ایاگنا: واگذاری برخی از وظایف تصدی‌گری به اتحادیه‌های بخش خصوصی، یکی از اقداماتی است که جزو اولویت‌های وزارت جهاد کشاورزی محسوب می‌شود.

شاهرخ شجری، با اشاره به اینکه پیش از این، تجارت محصول تخم‌مرغ به اتحادیه میهن واگذار شده بود، افزود: اکنون قرار است در مرحله بعد، صادرات مرغ گوشتی به اتحادیه مربوطه واگذار شود که دستورالعمل آن تهیه شده و امید می‌رود تا پایان سال، این اتفاق بیفتد.

به گفته شجری، سیاست دولت برای توسعه صادرات، به غیر از همکاری با بخش خصوصی، بسترسازی برای تسهیل و تضمین صادرات بوده که در این راستا تشکیل تالار مشترک ایران و عراق، یکی از مهم‌ترین اتفاقات سال گذشته قلمداد می‌شود. البته کارهای مقدماتی آن انجام شده و تنها باید برای تشکیل سامانه منتظر ماند.

وی عنوان کرد: معمولا ریسک مبادلات بین دو کشور ایران و عراق بالاست و نگرانی‌هایی از این بابت برای بازرگانان وجود دارد. به عنوان مثال، تاجران از نحوه بازپرداخت مبلغ مورد نظر از طرف عراق، گلایه داشتند و عراقی‌ها هم برخی مواقع، اجناس فرستاده شده از ایران را فاقد کمیت و کیفیت لازم می‌دانستند. حال با تشکیل این تالار، هم تضمینی برای تجار ایرانی برای ارسال محموله به عراق ایجاد می‌شود و هم عراقی‌ها از خرید خود مطمئن خواهند شد.

شجری معتقد است برای توسعه بیشتر صادرات در سال ۹۶ لازم است زنجیره‌های عرضه با تاکید بر صادرات برنامه‌ریزی شود تا ساختارهای صادراتی از کوچک مقیاس بودن و خرده‌پا بودن فاصله بگیرند و به یک انسجام قابل قبول برسند. در قالب این زنجیره که از حلقه‌های مختلفی مانند صادرکنندگان، تولیدکنندگان، شبکه‌های توزیع و سیستم حمل و نقل تشکیل شده، عرضه محصولات مختلف کشاورزی به خارج ساماندهی شده و رقابت بین تاجران، منطقی‌تر می‌شود.

مدیر کل دفتر توسعه صادرات وزارت جهاد کشاورزی، ادامه داد: محصولاتی مانند شیر و مرغ که از قبل برای آنها زنجیره تعریف شده، ۸ کارگروه جدید را تشکیل داده‌اند که اقلامی چون سیب، مرکبات، کیوی، زعفران، کشمش، سیب‌زمینی،‌ سبزی و صیفی و محصولات گلخانه‌ای هستند.

شجری در پایان تاکید کرد: این ۸ کارگروه به نقطه مطلوبی رسیده و برای سال نخست، سهم صادرات هر محصول به تفکیک مشخص شده است. البته این سهم در سال‌های آتی، به مرور افزایش خواهد یافت.

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

سرخط خبر ها

1076

متن سربرگ خود را وارد کنید